Antislipmatten

Antislipmatten van Ommer Bedrijfsvloeren

Duurzaam en groen
Hoogwaardig, gerecycled materiaal
Cradle-to-cradle

Antislipmatten

Alle vloeistofdichte vloeren van Ommer Bedrijfsvloeren zijn antislip, zowel in droge als in vochtige toestand. Wilt u echter lokaal actie ondernemen om slipgevaar te vermijden en uitglijden te voorkomen, maak dan kennis met ons uitgebreide assortiment antislipmatten en antisliptape.

Antislipmatten

Ommer Bedrijfsvloeren heeft een compleet assortiment antislipmatten en matten voor natte ruimtes.

Onze gravelmat is een robuuste all-weather antislipmat. Zowel de rug als de toplaag zijn antislip, ook in een natte omgeving. De gravelmat is geluiddempend en isolerend en bovendien bestendig tegen rot, schimmel en UV. Deze mat is in alle maten en vormen leverbaar en u heeft de keuze uit de kleuren antraciet, zwart-wit, bruin, groen en rood.

De Jaguar antislipmat is ideaal voor spoelkeukens. Deze PVC mat heeft een open structuur en garandeert een directe afvoer van vuil en vocht. De mat is bestand tegen oliën, vetten, chemicaliën en schoonmaakmiddelen en eenvoudig te reinigen met een hogedrukspuit. De dikte is 12 mm en de modules zijn aan elkaar te klikken. Leverbaar in de kleuren donkergrijs, terracotta, lichtgrijs, groen, blauw, grafiet en zwart.

Spaghettimatten van PVC zijn erg geschikt voor een blijvend vochtige omgeving. De dikte van de spaghettimat is 15 mm en verkrijgbaar in de kleur grijs, desgewenst met antislipkiezel.

Onze fijnribloper is een antislipmat van 3 mm dik. De rubberen ribbels lopen in de lengterichting en het is een ideale mat voor o.a. laadruimtes.

De traanplaat – diamant is op rol leverbaar. Deze antislipmat is gemaakt van zwart profielrubber en de dikte is 3 mm.

De dashboardmat T-Stop is een antislipmat van rubberlatex. U heeft de keuze uit een 1 mm dikke mat in de kleuren zwart en wit of een 2,5 mm dikke mat in de kleur grijs. Deze mat is in alle vormen en maten leverbaar en erg praktisch op alle plekken waar antislip gewenst is, bijvoorbeeld op en onder meubels met een glad oppervlak, maar ook onder uw toetsenbord.

De Heronrib antislipmat is een zwembadmat op rol, leverbaar in de kleuren blauw, grijs, groen en rood. Een veilige, hygiënische en comfortabele PVC mat van 10 mm dikte voor o.a. zwembaden, douches, sportcomplexen, kleedkamers en sauna’s.

Onze Lagune modulaire comfortmatten zijn eenvoudig te leggen en onzichtbaar te koppelen. Het materiaal is van zacht vinyl en deze antislipmatten zijn leverbaar in de kleuren donkerblauw, lichtblauw, beige en donkergrijs. Een veilige, hygiënische en comfortabele mat van 9 mm dikte voor o.a. zwembaden, douches, sportcomplexen, kleedkamers en sauna’s.

De luchtkussenmat – tapmat is een 6 mm dikke antislipmat van zacht PVC en erg geschikt voor vochtige werkplekken. De mat is oprolbaar, licht, isolerend en ergonomisch.

Onze bodemrooster is een PVC comfortmat voor locaties waar zowel met blote voeten als met schoeisel veiligheid gewenst is. De mat is 12 mm dik en bestand tegen de meeste chemicaliën en ook tegen hoge belasting. Deze antislipmat werkt isolerend tegen een koude ondergrond en is leverbaar in de kleuren blauw, geel, rood, grijs, wit en beige.