HACCP wand-plafond Cleanbord

Cleanbord met Surfaseal beschermlaag

Duurzaam en groen
Hoogwaardig, gerecycled materiaal
Cradle-to-cradle

HACCP wand-plafond Cleanbord

Bedrijven die met voedsel omgaan moeten voldoen aan hoge hygiënische eisen, waaronder de zogeheten HACCP-normen*. Voor deze bedrijven levert Ommer Bedrijfsvloeren HACCP wand en plafond Clean bord platen en panelen. Deze platen en panelen voldoen aan alle wettelijke eisen van de Warenwet regeling Hygiëne en Levensmiddelen en de NVWA (= Nederlandse Voedsel & Waren Autoriteit).

In de Clean bord wand en plafond platen en panelen wordt een speciaal type polyesterhars van hoge sterkte gecombineerd met een glasvezel versterkte fiberglas. Zo hebben de platen een superieure kwaliteit, duurzaamheid en flexibiliteit. Het resultaat is een harsrijk oppervlak dat taai, sterk en gemakkelijk schoon te maken is. Erg belangrijk voor voedselverwerkende bedrijven.

Ommer Bedrijfsvloeren: Voor maximale hygiëne en onderhoudsgemak!

         

*HACCP staat voor Hazard Analysis & Critical Control Points.

Schimmel- en bacterie werend

De Clean bord platen en panelen hebben een uniek versmolten beschermlaag. Dat maakt ze schimmel- en bacterie werend, vuil afstotend, slagvast en bestand tegen krassen en slijtage. Verder nemen deze platen en panelen geen geuren op en zijn ze kleurvast. Bovendien hebben deze platen en panelen geen last van roestvorming, zijn ze thermisch stabiel en verliezen ze geen sterkte bij temperaturen van -50°C tot +100°C.

Toepassingen

HACCP wand en plafond Clean bord platen en panelen vindt u in bakkerijen, eierverwerkingsbedrijven, fastfoodketens, slagerijen, restaurants, keukens, sanitaire ruimtes, recreatiepark, sportaccommodaties, ijssalons en wasstraten.

Clean bord glasvezelversterkte platen zijn standaard 2,3 mm dik en kunnen zonder ruimteverlies direct verlijmd worden op vlakke ondergronden, zoals tegelwanden, gipsplaat, beton, steen en stucwerk.

Afmetingen

De standaard plaatafmetingen zijn:

595 mm x 595 mm (voor een systeemplafond)

1.200 mm x 2.100 mm
1.200 mm x 2.500 mm
1.200 mm x 2.750 mm
1.200 mm x 3.000 mm
1.200 mm x 3.500 mm

Overige plaatafmetingen zijn op maat leverbaar.