HACCP wand-plafond Cleanbord

Cleanbord met Surfaseal beschermlaag

Duurzaam en groen
Hoogwaardig, gerecycled materiaal
Cradle-to-cradle

HACCP wand-plafond Cleanbord

Bedrijven die met voedsel omgaan moeten voldoen aan hoge hygiënische eisen, waaronder de zogeheten HACCP-normen. HACCP staat voor Hazard Analysis & Critical Control Points. Voor deze bedrijven levert Ommer Bedrijfsvloeren HACCP wand-plafond Cleanbord platen en panelen. Deze platen en panelen voldoen aan alle wettelijke eisen van de Warenwetregeling Hygiëne en Levensmiddelen en de NVWA (= Nederlandse Voedsel & Waren Autoriteit).

In HACCP wand-plafond cleanbord platen en panelen wordt een speciaal type polyesterhars van hoge sterkte gecombineerd met een glasvezel versterkte fiberglas om de platen een superieure kwaliteit, duurzaamheid en flexibiliteit te geven. Het resultaat is een harsrijk oppervlak dat taai, sterk en – voor voedselverwerkende bedrijven erg belangrijk – gemakkelijk schoon te maken is. Ommer Bedrijfsvloeren: Voor maximale hygiëne en onderhoudsgemak!

Schimmel- en bacteriewerend

Onze HACCP wand-plafond cleanbord platen en panelen hebben een uniek versmolten beschermlaag. Dat maakt ze schimmel- en bacteriewerend, vuilafstotend, slagvast en bestand tegen krassen en slijtage. Verder nemen deze platen en panelen geen geuren op en zijn ze kleurvast. Bovendien hebben cleanbord platen en panelen geen last van roestvorming, zijn ze thermisch stabiel en verliezen ze geen sterkte bij temperaturen van -50°C tot +100°C.

Toepassingen

HACCP wand-plafond cleanbord platen en panelen vindt u in bakkerijen, eierverwerkingsbedrijven, fastfoodketens, slagerijen, restaurants, keukens, sanitaire ruimten en in de veehouderij.

CLEANBORD glasvezelversterkte platen zijn standaard 2,3 mm dik en kunnen zonder ruimteverlies direct verlijmd worden op vlakke ondergronden, zoals tegelwanden, gipsplaat, beton, steen en stucwerk.

CLEANBORD glasvezelversterkte scheidingspanelen hebben een standaard dikte van 80 mm. Het zijn niet zelfdragende sandwichpanelen met aan beide zijden een glasvezelversterkte plaat.

CLEANBORD glasvezelversterkte sandwichpanelen zijn standaard 15 en 35 mm dik. Wanneer directe verlijming niet kan, is het mogelijk om een sandwichpaneel rechtstreeks tegen een bestaande vlakke wand te monteren. Indien u een plafond direct met water schoon wilt spuiten en regelmatig wilt reinigen, dan adviseert Ommer Bedrijfsvloeren dit sandwichpaneel.