Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordeling
9,9 / 10
(8 beoordelingen)
Bergsma, goed in zorg
Gepubliceerd op 17 december 2019
10,0 / 10

Uitstekend

De contacten met Ommer Bedrijfsvloeren verliepen uiterst plezierig en correct, net zoals de uitvoering. Een bedrijf waar je op kunt bouwen en vertrouwen. Dienstverlening zoals het hoort: Afspraken nakomen, correcte uitvoering, uitstekende kwaliteit. Echte aanrader.

Bakkerij van der Most
Gepubliceerd op 16 december 2019
10,0 / 10

Hygiënische vloer

Ommer Bedrijfsvloeren heeft in onze spoelstraat een vloer gelegd. Doordat de ruimte de gehele dag vochtig is moet de vloer goed te reinigen zijn. Met de vloeistofdichte vloer van Ommer bedrijfsvloeren is het een fluitje van een cent!

Henry Krijt
Gepubliceerd op 16 december 2019
10,0 / 10

PVC Vloer en PVC Click

In de badkamer een vloeistofdichte vloer laten leggen en zelf in de slaapkamers een PVC Click vloer gelegd van Ommer Bedrijfsvloeren. Kwaliteit en prijs zijn uitstekend. Verder is de service heel erg goed. Er wordt meegedacht in mogelijkheden.

Elco Totaal
Gepubliceerd op 3 december 2019
10,0 / 10

Top bedrijf

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Ommer Bedrijfsvloeren. Vakkundig. Ze leveren kwaliteitsproducten met een goed advies en veel service. We werken graag samen met Marinka en Wilhelm van OBV.

Ellenbroek
Gepubliceerd op 3 december 2019
10,0 / 10

PVC stroken met houtlook

Enige tijd geleden heeft Ommer Bedrijfsvloeren bij ons een vloer gelegd. (PVC stroken met houtlook die eruit ziet als een echte houten vloer). Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Ook de voorfase van het bekijken van de mogelijkheden en het uitbrengen van de offerte verliep prettig en correct. Wij bevelen Ommer Bedrijfsvloeren van harte aan!

Grand Cafe Neuf
Gepubliceerd op 3 december 2019
9,0 / 10

****

Prima

Rabelink Finance Consultancy
Gepubliceerd op 3 december 2019
10,0 / 10

Logo mat

Uitstekende kwaliteit en snel geleverd. We lopen er iedere dag met veel plezier overheen!

ASL Autoschade Lemelerveld
Gepubliceerd op 28 november 2019
10,0 / 10

kunststof tegels op onze receptie

Makkelijk en snel gelegd, slijtvast, makkelijk schoon te maken. Prima vloer!

Geef uw mening! Schrijf nu uw beoordeling over ons! Geef uw beoordeling!