Kunststof tegels

Kunststof tegels zijn geschikt voor veel toepassingen

Duurzaam en groen
Hoogwaardig, gerecycled materiaal
Cradle-to-cradle

Kunststof tegels

Kunststof tegels zijn bijzonder geschikt voor terras, balkon, galerij, garage, industrie, showroom, evenementen, catering, pit-box en zwembad. Zelfs voor de meest zware omstandigheden zijn deze tegels een prima keuze, zowel voor oude als nieuwe vloeren. Bovendien zijn deze tegels erg eenvoudig te leggen: alleen de vloer schoonvegen is voldoende en de afwerking kan beginnen.

Kunststof tegels zijn leverbaar met een open structuur, de Ribdeck tegels, en een dichte structuur, de Clipper tegels.

RibDeck Tegels

Ideaal voor buiten Vochtdoorlatende, open structuur Eenvoudig zelf leggen

PVC Kliktegels

Ideaal voor binnen en buiten Dichte structuur Eenvoudig zelf leggen

Ribdeck tegels

De Ribdeck antislip vloertegel is een hygiënische en veilige oplossing in alle situaties waar u te maken kunt krijgen met natte voeten, zoals balkons, galerijvloeren, terrassen, partytenten en werkplaatsen. Uiteraard zijn de tegels ook in droge omstandigheden te gebruiken.

De Ribdeck vloertegels zijn van non-poreus, blijvend geurloos en kleurvast materiaal en ongevoelig voor meeldauw en andere bacteriën. Deze vloertegels zijn erg eenvoudig te leggen vanwege een ingenieus kliksysteem, ontwikkeld om op elke vlakke ondergrond te gebruiken. Ribdeck vloertegels zijn zowel buiten als binnen toepasbaar en UV stabiel. De tegels zijn bovendien zeer gemakkelijk schoon te houden en u krijgt maar liefst 12 jaar garantie. De afmetingen van de tegels zijn 40 x 40 cm. Voor verdere specificaties verwijzen we u naar onze brochure.

Bekijk alle kunststof tegels in onze webshop

 

Clipper tegels

Onze Clipper PVC tegels kunnen met behulp van een speciaal clipsysteem zonder verlijming over praktisch iedere bestaande ondervloer gelegd worden.

Clipper tegels zijn dan ook zeer eenvoudig zelf te leggen zonder speciaal gereedschap. Een duimstok en decoupeerzaag zijn voldoende. U kunt het leggen uiteraard ook uitbesteden aan de gekwalificeerde professionals van Ommer Bedrijfsvloeren.

Clipper PVC tegels zijn gemaakt van hoogwaardig gerecycled PVC. Met deze duurzame en groene keuze willen wij een positieve bijdrage leveren aan ons milieu. Elke tegel heeft een afmeting van 490 x 490 x 7 mm en weegt ongeveer 14,35 kg per m². U heeft de keuze uit de kleuren zwart, bruin, antraciet, grijs, rood en blauw. De brandbaarheid is B1 volgens DIN 4102 en we adviseren de PVC tegels te leggen bij een minimumtemperatuur van 15° Celsius.

Bekijk alle PVC tegels in onze webshop