Kunststof tegels

Kunststof tegels van SwissTrax zijn geschikt voor veel toepassingen

Duurzaam en groen
Hoogwaardig, gerecycled materiaal
Cradle-to-cradle

Kunststof tegels

Kunststof tegels van SwissTrax zijn bijzonder geschikt voor terras, balkon, galerij, garage, industrie, showroom, evenementen, catering, pit-box en zwembad. Zelfs voor de meest zware omstandigheden zijn deze tegels een prima keuze, zowel voor oude als nieuwe vloeren. Bovendien zijn SwissTrax tegels erg eenvoudig te leggen: alleen de vloer schoonvegen is voldoende en de afwerking kan beginnen.
Kunststof tegels van SwissTrax zijn leverbaar met een open structuur, de Ribdeck tegels, en een dichte structuur, de Diamonddeck tegels.

Ribdeck kunststof tegels

De Ribdeck antislip vloertegel is een hygiënische en veilige oplossing in alle situaties waar u te maken kunt krijgen met natte voeten, zoals balkons, galerijvloeren, terrassen, partytenten en werkplaatsen. Uiteraard zijn de tegels ook in droge omstandigheden te gebruiken.

De Ribdeck vloertegels zijn van non-poreus, blijvend geurloos en kleurvast materiaal en ongevoelig voor meeldauw en andere bacteriën. Deze kunststof tegels zijn erg eenvoudig te leggen vanwege een ingenieus kliksysteem, ontwikkeld om op elke vlakke ondergrond te gebruiken. Ribdeck vloertegels zijn zowel buiten als binnen toepasbaar en UV stabiel. De tegels zijn bovendien zeer gemakkelijk schoon te houden en u krijgt maar liefst 12 jaar garantie. De afmetingen van de tegels zijn 40x40cm. Voor verdere specificaties verwijzen we u naar onze brochure.

Bekijk alle kunststof tegels in onze webshop

Diamonddeck kunststof tegels

De Diamonddeck antislip vloertegels zijn ideaal voor locaties waar een hightech vloer gewenst is, zoals een beursstand, showroom, autoshow, winkel of garage. U kunt bij deze tegels zelf het gewenste patroon en de daarbij behorende kleurencombinatie bepalen. Diamonddeck vloertegels zijn ook een prima oplossing voor gescheurde en vervuilde betonnen vloeren en de ideale keuze voor mobiele of permanente horecagelegenheden.

Diamonddeck kunststof tegels zijn losse tegels die zwevend gelegd worden. De tegels zijn gemaakt van een speciaal polypropyleen en bestand tegen oplosmiddelen, brandstoffen en chemicaliën. De tegels zijn gemakkelijk te leggen, maar ook weer eenvoudig te verwijderen. Ook Diamonddeck kunststof tegels zijn zeer gemakkelijk schoon te houden en ook op deze tegels krijgt u maar liefst 12 jaar garantie. De afmetingen van de kunststof tegels zijn 33x33cm. Voor verdere specificaties kunt u onze brochure raadplegen.