Balkontegels, onderhoudsvrij en duurzaam

Verrijk je balkon met balkontegels van Ommer Bedrijfsvloeren

Duurzaam en groen
Hoogwaardig, gerecycled materiaal
Cradle-to-cradle

Balkontegels

Wat is er fijner dan bij goed weer helemaal tot rust te komen op je eigen balkon? Je voelt je nog prettiger als het balkon ook nog eens is verrijkt met balkontegels van Ommer Bedrijfsvloeren. U heeft bij ons de keuze uit balkon tegels kunststof van RibDeck of PVC balkon vloertegels van Clipper.

Onze Kunststof Balkontegels

Ribdeck tegels

Ideaal voor buiten Vochtdoorlatende, open structuur Eenvoudig zelf leggen

Clipper PVC Balkontegels

Sterk en veilig Milieuvriendelijk Anti-slip

Balkontegels van SwissDeck Ribdeck

Kunststof tegels van SwissDeck zijn bijzonder geschikt voor uw balkon. Een prima keuze, zowel voor oude als nieuwe vloeren. SwissDeck tegels zijn erg eenvoudig te leggen, maar ook gemakkelijk te verwijderen. Bovendien zijn deze kunststof balkontegels zeer gemakkelijk schoon te houden en u krijgt maar liefst 12 jaar garantie. Balkontegels van SwissDeck zijn leverbaar met een open structuur, de Ribdeck tegels, en een dichte structuur, de Diamonddeck tegels.

De Ribdeck antislip tegel is een hygiënische en veilige oplossing in alle situaties waar u te maken kunt krijgen met natte voeten, zoals op balkons. De Ribdeck balkontegels zijn van non-poreus, blijvend geurloos en kleurvast materiaal en ongevoelig voor meeldauw en andere bacteriën.

De Diamonddeck balkontegels zijn een prima oplossing voor gescheurde en vervuilde betonnen vloeren. U kunt bij deze tegels zelf het gewenste patroon en de daarbij behorende kleurencombinatie bepalen.

Klik of tik hier voor meer informatie over kunststof tegels van SwissDeck.

Voordelen:

  • Hygiënisch
  • Veilig
  • Non-poreus
  • Blijvend geurloos
  • Kleurvast materiaal

 

 

 

Kunststof balkontegel in 14 kleuren

Clipper PVC balkontegels

Ook onze Clipper PVC tegels zijn prima geschikt voor balkons. De tegels zijn sterk, veilig en milieuvriendelijk. PVC tegels zijn eenvoudig en snel te reinigen en ook in vochtige toestand antislip. Bovendien geven PVC tegels een hoge geluids- en warmte-isolatie. Door al deze goede eigenschappen hebben deze tegels een lange levensduur en kunt u er dan ook lang van genieten.

Clipper PVC tegels kunnen met behulp van een speciaal clipsysteem zonder verlijming over praktisch iedere bestaande ondervloer gelegd worden. Doordat de tegels aan de onderzijde een drainagesysteem hebben, is zelfs een vervuilde of vochtige ondervloer geen enkel probleem.

Klik of tik hier voor meer informatie over PVC tegels van Clipper.

PVC balkontegel in 3 kleuren