Beurstapijt

Verrijk uw beursstand met beurstapijt van Ommer Bedrijfsvloeren

Duurzaam en groen
Hoogwaardig, gerecycled materiaal
Cradle-to-cradle

Beurstapijt

Uw beursstand trekt nog meer bezoekers als u de beursvloer verrijkt met beurstapijt van Ommer Bedrijfsvloeren. U heeft bij ons de keuze uit kunststof tegels van SwissDeck of PVC tegels van Clipper.

Beurstapijt van SwissDeck RibDeck

Kunststof tegels van SwissDeck zijn bijzonder geschikt voor de vloer van uw beursstand. SwissDeck tegels zijn erg eenvoudig te leggen. Alleen de vloer schoonvegen is voldoende en de afwerking kan beginnen. Bovendien zijn deze tegels ook weer gemakkelijk te verwijderen, ideaal dus voor een beursstand. Dit beurstapijt is zeer gemakkelijk schoon te houden en u krijgt maar liefst 12 jaar garantie op de tegels. Beurstapijt van SwissDeck is leverbaar met een open structuur, de Ribdeck tegels, en een dichte structuur, de Diamonddeck tegels.

De Ribdeck antislip tegel is een hygiënische en veilige oplossing wanneer u op uw beursvloer bijvoorbeeld werkt met vocht. Uiteraard zijn de tegels ook in droge omstandigheden te gebruiken. De Ribdeck tegels zijn van non-poreus, blijvend geurloos en kleurvast materiaal en ongevoelig voor meeldauw en andere bacteriën.

De Diamonddeck vloertegels zijn ideaal voor locaties waar een hightech vloer gewenst is, zoals op een beurs. U kunt bij deze tegels zelf het gewenste patroon en de daarbij behorende kleurencombinatie bepalen.

Klik of tik hier voor meer informatie over kunststof tegels van SwissDeck.

Clipper PVC beurstapijt

Ook onze Clipper PVC tegels zijn prima te gebruiken voor een beursvloer. De tegels zijn sterk, veilig en milieuvriendelijk. Deze PVC tegels zijn eenvoudig en snel te reinigen en ook in vochtige toestand antislip. Bovendien geven PVC tegels een hoge geluids- en warmte-isolatie. Door al deze goede eigenschappen hebben deze tegels een lange levensduur en kunt u er dan ook lang van genieten.

Clipper PVC tegels kunnen met behulp van een speciaal clipsysteem zonder verlijming over praktisch iedere bestaande ondervloer gelegd worden. Doordat de tegels aan de onderzijde een drainagesysteem hebben, is zelfs een vervuilde of vochtige ondervloer geen enkel probleem.

Klik of tik hier voor meer informatie over PVC tegels van Clipper.