Dakterrastegels, perfect als terrasvloer

Verrijk uw dakterras met dakterrastegels van Ommer Bedrijfsvloeren

Duurzaam en groen
Hoogwaardig, gerecycled materiaal
Cradle-to-cradle

Dakterrastegels

RIBDECK TEGELS

Ideaal voor buiten Vochtdoorlatende, open structuur Eenvoudig zelf leggen

CLIPPER PVC BALKONTEGELS

Sterk en veilig Milieuvriendelijk Anti-slip

Dakterrastegels zijn ideaal voor het aanleggen van een terrasvloer op uw platte dak. Uiteraard moet het dak wel stevig genoeg zijn om het dakterras te kunnen dragen. De dakterrastegels van Ommer Bedrijfsvloeren zijn zeer licht en zullen de dakconstructie echter niet teveel belasten. U heeft bij ons de keuze uit kunststof tegels van SwissDeck of PVC tegels van Clipper.

Dakterrastegels van SwissDeck Ribdeck

Kunststof tegels van SwissDeck zijn bijzonder geschikt voor uw dakterras. SwissDeck tegels zijn erg eenvoudig te leggen. Alleen de vloer schoonvegen en de afwerking kan beginnen. De kunststof dakterrastegels zijn zeer gemakkelijk schoon te houden en u krijgt maar liefst 12 jaar garantie op de tegels. Dakterrastegels van SwissDeck zijn leverbaar met een open structuur, de Ribdeck tegels, en een dichte structuur, de Diamonddeck tegels.

De Ribdeck antislip tegel is een hygiënische en veilige oplossing in alle situaties waar u te maken kunt krijgen met natte voeten, zoals op een dakterras. De Ribdeck balkontegels zijn van non-poreus, blijvend geurloos en kleurvast materiaal, UV stabiel en ongevoelig voor meeldauw en andere bacteriën.

De Diamonddeck vloertegels zijn ideaal om uw dakterras een luxe uitstraling te geven. U kunt bij deze tegels zelf het gewenste patroon en de daarbij behorende kleurencombinatie bepalen.

Klik of tik hier voor meer informatie over kunststof tegels van SwissDeck.

Clipper PVC dakterrastegels

Ook onze Clipper PVC tegels kunt u prima gebruiken voor uw dakterras. De tegels zijn sterk, veilig en milieuvriendelijk. PVC tegels zijn eenvoudig en snel te reinigen en ook in vochtige toestand antislip. Bovendien geven PVC tegels een hoge geluids- en warmte-isolatie. Door al deze goede eigenschappen hebben deze tegels een lange levensduur en u kunt er dan ook lang van genieten.

Clipper PVC tegels kunnen met behulp van een speciaal clipsysteem zonder verlijming over praktisch iedere bestaande ondervloer gelegd worden. Doordat de tegels aan de onderzijde een drainagesysteem hebben, is zelfs een vervuilde of vochtige ondervloer geen enkel probleem.

Klik of tik hier voor meer informatie over PVC tegels van Clipper.

Kunststof balkontegel in 14 kleuren