Garagevloertegels

Garagevloertegels van Ommer Bedrijfsvloeren zijn een ideale bedrijfsvloer

Duurzaam en groen
Hoogwaardig, gerecycled materiaal
Cradle-to-cradle

Garagevloertegels

Garagevloertegels van Ommer Bedrijfsvloeren zijn ideaal als bedrijfsvloer, maar deze tegels zijn ook zeer geschikt voor particuliere garages. De tegels zijn ontzettend sterk en extreem slijtvast en daardoor prima bestand tegen de continue belasting door het gewicht van voertuigen en apparatuur.

Bij het werk in een garage komt er weleens olie of vet op de vloer. Geen enkel probleem! Onze garagevloertegels zijn bestand tegen olie, loog, zuren en andere chemische stoffen en het kunststof neemt bovendien geen geur aan. Ook is de vloer gemakkelijk en snel te reinigen en te onderhouden. Met garagevloertegels van Ommer Bedrijfsvloeren heeft u gegarandeerd een fraaie, veilige en bovenal slijtvaste vloerafwerking.

Ommer Bedrijfsvloeren in Autoplus, het vakblad voor de automotive professional

Het complete Autoplus magazine bekijken? Bekijk hier het Autoplus magazine zomer editie 2020


U heeft bij ons de keuze uit kunststof tegels van SwissDeck of PVC tegels van Clipper.

Clipper PVC garagevloertegels in 3 kleuren:

Garagevloertegels van SwissDeck RibDeck

Zelfs voor de meest zware omstandigheden zijn kunststof tegels van SwissDeck een prima keuze, zowel voor oude als nieuwe garagevloeren. De tegels zijn gemaakt van een speciaal polypropyleen en bestand tegen oplosmiddelen, brandstoffen en chemicaliën.

SwissDeck tegels zijn erg eenvoudig te leggen. Alleen de vloer schoonvegen en de afwerking kan beginnen. De kunststof garagevloertegels zijn zeer gemakkelijk schoon te houden en u krijgt maar liefst 12 jaar garantie op de tegels. Garagevloertegels van SwissTrax zijn leverbaar met een open structuur, de Ribdeck tegels, en een dichte structuur, de Diamonddeck tegels.

De Ribdeck antislip tegel is een hygiënische en veilige oplossing in alle situaties waar u te maken kunt krijgen met vocht, zoals in een garage. De Ribdeck garagevloertegels zijn van non-poreus, blijvend geurloos en kleurvast materiaal en ongevoelig voor meeldauw en andere bacteriën.

De Diamonddeck garagevloertegels zijn ideaal voor locaties waar een hightech vloer gewenst is, zoals in een garage. U kunt bij deze tegels zelf het gewenste patroon en de daarbij behorende kleurencombinatie bepalen.

Klik of tik hier voor meer informatie over kunststof tegels van SwissDeck

Clipper PVC garagevloertegels

Ook onze Clipper PVC tegels zijn een prima keuze voor uw garagevloer. De tegels zijn sterk, veilig en milieuvriendelijk. Deze PVC tegels zijn eenvoudig en snel te reinigen en ook in vochtige toestand antislip. Bovendien geven PVC tegels een hoge geluids- en warmte-isolatie. Door al deze goede eigenschappen hebben onze tegels een lange levensduur en kunt u er dan ook lang van genieten.

Clipper PVC tegels kunnen met behulp van een speciaal clipsysteem zonder verlijming over praktisch iedere bestaande ondervloer gelegd worden. Doordat de tegels aan de onderzijde een drainagesysteem hebben, is zelfs een vervuilde of vochtige ondervloer geen enkel probleem.

Klik of tik hier voor meer informatie over PVC tegels van Clipper.