Tentvloer

Verrijk uw tentvloer met kunststof tegels van Ommer Bedrijfsvloeren

Duurzaam en groen
Hoogwaardig, gerecycled materiaal
Cradle-to-cradle

Tentvloer

Wanneer u een evenement gaat organiseren in een tent, dan is een goede tentvloer natuurlijk erg belangrijk. Uw evenement trekt nog meer bezoekers als u de tentvloer verrijkt met tegels van Ommer Bedrijfsvloeren. U heeft bij ons de keuze uit kunststof tegels van SwissDeck of PVC tegels van Clipper.

Tentvloer van SwissDeck RibDeck

Kunststof tegels van SwissDeck zijn bijzonder geschikt voor de vloer van uw tent. SwissDeck tegels zijn erg eenvoudig te leggen. Alleen de vloer schoonvegen is voldoende en de afwerking kan beginnen. Bovendien zijn deze tegels ook weer gemakkelijk te verwijderen, ideaal dus voor een tijdelijke voorziening zoals een tent. De kunststof tentvloer is zeer gemakkelijk schoon te houden en u krijgt maar liefst 12 jaar garantie op de tegels. De tentvloer van SwissDeck is leverbaar met een open structuur, de RibDeck tegels, en een dichte structuur, de Diamonddeck tegels.

De Ribdeck antislip tegel is een hygiënische en veilige oplossing wanneer u op uw tentvloer werkt met vocht. Uiteraard zijn de tegels ook in droge omstandigheden te gebruiken. De Ribdeck tegels zijn van non-poreus, blijvend geurloos en kleurvast materiaal en ongevoelig voor meeldauw en andere bacteriën.

De Diamonddeck vloertegels zijn ideaal voor locaties waar een hightech vloer gewenst is, zoals bij een evenement in een tent. U bepaalt bij deze tegels zelf het gewenste patroon en de daarbij behorende kleurencombinatie.

Klik of tik hier voor meer informatie over kunststof tegels van SwissDeck

Clipper PVC tentvloer

Ook onze Clipper PVC tegels kunt u prima gebruiken voor uw tentvloer. De tegels zijn sterk, veilig en milieuvriendelijk. Deze PVC tegels zijn eenvoudig en snel te reinigen en ook in vochtige toestand antislip. Bovendien geven PVC tegels een hoge geluids- en warmte-isolatie. Door al deze goede eigenschappen hebben onze tegels een lange levensduur en kunt u er dan ook lang van genieten.

Clipper PVC tegels kunnen met behulp van een speciaal clipsysteem zonder verlijming over praktisch iedere bestaande ondervloer gelegd worden. Doordat de tegels aan de onderzijde een drainagesysteem hebben, is zelfs een vervuilde of vochtige ondervloer geen enkel probleem.

Klik of tik hier voor meer informatie over PVC tegels van Clipper.

De SwissDeck RibDeck in maar liefst 14 kleuren