Terrastegels

Verrijk uw terras met terrastegels van Ommer Bedrijfsvloeren

Duurzaam en groen
Hoogwaardig, gerecycled materiaal
Cradle-to-cradle

Terrastegels

Terrastegels zijn ideaal voor het aanleggen van een onderhoudsvriendelijke terrasvloer in uw tuin. Verrijk uw terras met fraaie terrastegels van Ommer Bedrijfsvloeren. U heeft bij ons de keuze uit kunststof tegels van SwissDeck of PVC tegels van Clipper.

Terrastegels van SwissDeck RibDeck

Kunststof tegels van SwissDeck zijn bijzonder geschikt voor uw terras. SwissDeck tegels zijn erg eenvoudig te leggen en ook zeer gemakkelijk schoon te houden. U krijgt bovendien maar liefst 12 jaar garantie op de tegels. Ook zijn de tegels gemakkelijk op maat te zagen met een cirkelzaag of decoupeerzaag. De tegels kunnen desgewenst over de betontegels of houten vlonders van uw huidige terras worden gelegd. Terrastegels van SwissDeck zijn leverbaar met een open structuur, de Ribdeck tegels, en een dichte structuur, de Diamonddeck tegels.

De Ribdeck antislip tegel is een hygiënische en veilige oplossing in alle situaties waar u te maken kunt krijgen met natte voeten, zoals op een terras. De Ribdeck terrastegels zijn van non-poreus, blijvend geurloos en kleurvast materiaal, UV stabiel en ongevoelig voor meeldauw en andere bacteriën.

De Diamonddeck vloertegels zijn ideaal om uw terras een luxe uitstraling te geven. U kunt bij deze tegels zelf het gewenste patroon en de daarbij behorende kleurencombinatie bepalen.

Klik of tik hier voor meer informatie over kunststof tegels van SwissDeck

Clipper PVC terrastegels

Ook onze Clipper PVC tegels zijn prima te gebruiken voor uw terras. De tegels zijn sterk, veilig en milieuvriendelijk. Deze PVC tegels zijn eenvoudig en snel te reinigen en ook in vochtige toestand antislip. Bovendien geven PVC tegels een hoge geluids- en warmte-isolatie. Door al deze goede eigenschappen hebben onze tegels een lange levensduur en kunt u er dan ook lang van genieten.

Clipper PVC tegels kunnen met behulp van een speciaal clipsysteem zonder verlijming over praktisch iedere bestaande ondervloer gelegd worden. Doordat de tegels aan de onderzijde een drainagesysteem hebben, is zelfs een vervuilde of vochtige ondervloer geen enkel probleem.

Klik of tik hier voor meer informatie over PVC tegels van Clipper.

De SwissDeck RibDeck in maar liefst 14 kleuren