Logomatten

Een logomat van Ommer Bedrijfsvloeren heeft een hoge kwaliteit

Duurzaam en groen
Hoogwaardig, gerecycled materiaal
Cradle-to-cradle

Logomatten

Met een droogloopmat van Ommer Bedrijfsvloeren blijft uw interieur schoon. Bovendien neemt een droogloopmat vocht op, tot wel 5 liter water per m2. Ideaal voor de entree van een woning, bedrijf, winkel, hotel, restaurant of school. Ommer Bedrijfsvloeren heeft een compleet assortiment droogloopmatten voor vuilopvang en vochtopname. Van hoge kwaliteit en in veel kleuren, voor zowel binnen als buiten. Onze droogloopmatten kunnen geleverd worden met of zonder ontwerp.

Compleet assortiment

Ommer Bedrijfsvloeren heeft voor elke situatie de juiste mat, van een universele droogloopmat tot een mat met moderne kleuren, eigentijds design en chique uitstraling. Prima droogloopmatten voor zowel het lichtere als het grovere werk. Ons assortiment kent ook wasbare matten, zeer slijtvast en zeer geschikt voor intensief of industrieel gebruik. Deze matten zijn tot 60o wasbaar. Onze matten voor het lichtere werk hebben ook een prima kwaliteit en zijn wasbaar tot 30o.

Onze borstelmatten zijn gemaakt van slijtvast nylon garen dat tot borstels is gebundeld. Harde en slagvast kunststof profielen met ingestanste nylonborstels worden aan elkaar geregen door flexibele RVS kabels die tevens als spandraden dienen. Bij het belopen van de mat passen de borstels zich zodanig aan het zoolprofiel aan, dat zelfs zonder voeten vegen het vuil wordt verwijderd.

Klik of tik hier voor een mooie aanbieding van onze borstelmatten.

Droogloopmat met logo

Een droogloopmat met logo of een ander ontwerp geeft uw entree een exclusieve en representatieve uitstraling. Uw interieur blijft schoon en u maakt met het ontwerp tegelijkertijd reclame. Deze droogloopmatten zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en wasbaar tot 60 o.

Klik of tik hier voor meer informatie over een droogloopmat met logo.

Klik of tik hier voor een mooie aanbieding van onze droogloopmatten.

Droogloopmat op maat

Onze droogloopmatten zijn verkrijgbaar in alle maten en in veel vormvarianten, zowel met rondingen als met hoeken of schuine kanten. Uiteraard is ons ruime assortiment droogloopmatten in veel kleuren leverbaar. We adviseren u om voor een kleur te kiezen die past bij uw interieur.

Klik of tik hier voor meer informatie over een droogloopmat op maat.