Antislipmatten

Compleet assortiment

Duurzaam en groen
Hoogwaardig, gerecycled materiaal
Cradle-to-cradle

Antislipmatten

Ommer Bedrijfsvloeren heeft een compleet assortiment antislipmatten en matten voor natte ruimtes.

Een derde van alle arbeidsongelukken zijn te wijten aan uitglijden, struikelen of vallen van mensen op de werkvloer. Met de antislipmatten van Ommer Bedrijfsvloeren draagt u op een eenvoudige manier bij aan een veilig werkklimaat. Zelfs als de vloer nat is!

Onze gravelmat is een robuuste all-weather antislipmat. Zowel de rug als de toplaag zijn antislip, ook in een natte omgeving. De gravelmat is geluiddempend en isolerend en bovendien bestendig tegen rot, schimmel en UV. Deze mat is in alle maten en vormen leverbaar en u heeft de keuze uit de kleuren antraciet, zwart-wit, bruin, groen en rood.

Spaghettimatten van PVC zijn erg geschikt voor een blijvend vochtige omgeving. De dikte van de spaghettimat is 15 mm en verkrijgbaar in de kleur grijs, desgewenst met antislipkiezel.

Onze fijnribloper; antislipmatten van 3 mm dik. De rubberen ribbels lopen in de lengterichting en het is een ideale mat voor o.a. laadruimtes.

Onze bodemrooster is een PVC comfortmat voor locaties waar zowel met blote voeten als met schoeisel veiligheid gewenst is. De mat is 12 mm dik en bestand tegen de meeste chemicaliën en ook tegen hoge belasting. Deze antislipmat werkt isolerend tegen een koude ondergrond en is leverbaar in de kleuren blauw, geel, rood, grijs, wit en beige.

Op zoek naar een antislipvloer?

Kijk ook eens op onze site naar https://www.ommerbedrijfsvloeren.nl/vloeistofdichte-vloer/antislip-vloer/

Waarom een antislip vloer?

In veel branches is het verplicht om een antislip vloer te hebben. Heeft u hierover vragen of weet u niet zeker of u een verplicht bent om deze te hebben? We helpen u hier graag mee verder. Bel direct: 0529-462851 of vul het contactformulier in.