Borstelmat aanbieding

Profiteer van de borstelmat aanbieding van Ommer Bedrijfsvloeren

Duurzaam en groen
Hoogwaardig, gerecycled materiaal
Cradle-to-cradle

Borstelmat aanbieding

Profiteer van onze borstelmat aanbieding voor slechts € 69 (excl. btw). Voor deze zeer scherpe prijs heeft u een borstelmat van 90 x 60 cm met aluminium aanloopprofiel en deze mat is verkrijgbaar in de kleur zwart. Naast deze borstelmat aanbieding heeft Ommer Bedrijfsvloeren nog veel meer borstelmatten voor vuilopvang en vochtopname.

Technische perfectie, gecombineerd met fraaie toepassingen. Met een borstelmat van Ommer Bedrijfsvloeren blijft uw interieur schoon. Onze borstelmatten nemen veel vocht op, tot wel 5 liter water per m2. Ideaal voor de entree van een woning, bedrijf, winkel, hotel, restaurant of school. Een schoon interieur begint bij de voordeur!

AANBIEDING Borstelmat

Borstelmat, 90 x 60 cm. in de kleur zwart.

EUR 69,- excl. BTW

Eigenschappen borstelmatten

Onze borstelmatten zijn gemaakt van slijtvast nylon garen dat tot borstels is gebundeld. Harde en slagvast kunststof profielen met ingestanste nylonborstels worden aan elkaar geregen door flexibele RVS kabels die tevens als spandraden dienen. Bij het belopen van de mat passen de borstels zich zodanig aan het zoolprofiel aan, dat zelfs zonder voeten vegen het vuil wordt verwijderd.

Om de frequentie van het reinigen te verminderen, adviseren we u om een opvangput onder de mat aan te brengen. De borstelmatten zijn in 13 kleuren leverbaar. Dankzij het kleurenaanbod in nylongarens en de productiemethode van borstelmatten is het ook mogelijk om logo’s en patronen te verwerken in deze matten. Dat is mooi binnenkomen!

Droogloopmatten

Een borstelmat is voor buiten, maar voor een optimaal resultaat legt u binnen een droogloopmat. Dat scheelt veel schoonmaakwerk! Onze droogloopmatten kunnen geleverd worden met of zonder ontwerp. Ommer Bedrijfsvloeren heeft voor elke situatie de juiste mat, van een universele droogloopmat tot een mat met moderne kleuren, eigentijds design en chique uitstraling. Prima droogloopmatten voor zowel het lichtere als het grovere werk.

Ons assortiment kent ook wasbare matten, zeer slijtvast en zeer geschikt voor intensief of industrieel gebruik. Deze matten zijn tot 60o Celsius wasbaar. Onze matten voor het lichtere werk hebben ook een prima kwaliteit en zijn wasbaar tot 30 o Celsius.

Klik of tik hier voor meer informatie over onze droogloopmatten.

Klik of tik hier voor een mooie aanbieding van onze droogloopmatten.

Bekijk al onze matten in onze webshop