Droogloopmat aanbieding

Profiteer van de droogloopmat aanbieding van Ommer Bedrijfsvloeren

Duurzaam en groen
Hoogwaardig, gerecycled materiaal
Cradle-to-cradle

Droogloopmat aanbieding

Profiteer van onze droogloopmat aanbieding vanaf slechts € 25 (excl. btw). Voor deze zeer scherpe prijs heeft u een droogloopmat van 90 x 60 x 1 cm (bxlxh) en deze mat is verkrijgbaar in de kleuren antraciet of zwart. Ook levert Ommer Bedrijfsvloeren een droogloopmat van 90 x 150 x 1 cm (bxlxh) voor €59 (excl. btw). Met een droogloopmat van Ommer Bedrijfsvloeren blijft uw interieur schoon. Onze droogloopmatten nemen veel vocht op, tot wel 5 liter water per m2. Ideaal voor de entree van een woning, bedrijf, winkel, hotel, restaurant of school. Een schoon interieur begint bij de voordeur! Droogloopmatten zijn eenvoudig te bestellen bij ons in de webshop!

AANBIEDING Droogloopmat

Droogloopmatten, in de afmetingen 90 x 60 cm en 90 x 150 cm zijn verkrijgbaar in de kleur antraciet of zwart.

Droogloopmatten al vanaf EUR 25,- excl. BTW

Compleet assortiment

Naast deze droogloopmat aanbieding heeft Ommer Bedrijfsvloeren een compleet assortiment droogloopmatten voor vuilopvang en vochtopname. Van hoge kwaliteit en in veel kleuren, voor zowel binnen als buiten. Onze droogloopmatten kunnen geleverd worden met of zonder ontwerp.

Ommer Bedrijfsvloeren heeft voor elke situatie de juiste mat, van een universele droogloopmat tot een mat met moderne kleuren, eigentijds design en chique uitstraling. Prima droogloopmatten voor zowel het lichtere als het grovere werk. Ons assortiment kent ook wasbare matten, zeer slijtvast en zeer geschikt voor intensief of industrieel gebruik. Deze matten zijn tot 60o Celsius wasbaar. Onze matten voor het lichtere werk hebben ook een prima kwaliteit en zijn wasbaar tot 30 o Celsius.

Klik of tik hier voor meer informatie over een droogloopmat op maat.

Klik of tik hier voor meer informatie over een droogloopmat met logo.

Borstelmatten

Voor een optimaal resultaat legt u een droogloopmat binnen en een borstelmat buiten. Dat scheelt veel schoonmaakwerk! Onze borstelmatten zijn gemaakt van slijtvast nylon garen dat tot borstels is gebundeld. Harde en slagvast kunststof profielen met ingestanste nylonborstels worden aan elkaar geregen door flexibele RVS kabels die tevens als spandraden dienen.

Bij het belopen van de mat passen de borstels zich zodanig aan het zoolprofiel aan, dat zelfs zonder voetenvegen het vuil wordt verwijderd. Om de frequentie van het reinigen te verminderen, adviseren we u om een opvangput onder de mat aan te brengen.

Klik of tik hier voor een mooie aanbieding van onze borstelmatten.

Bekijk al onze matten in onze webshop