PVC Vloeren

PVC vloeren zijn een ideale keuze voor uw interieur

Duurzaam en groen
Hoogwaardig, gerecycled materiaal
Cradle-to-cradle

PVC Vloeren

PVC vloeren zijn een ideale keuze voor het interieur van uw woning of bedrijf. Een vloer van PVC is vochtbestendig, duurzaam en onderhoudsarm. Een PVC vloer is bovendien warmtegeleidend en daardoor erg geschikt in combinatie met vloerverwarming. PVC laminaat is niet meer van echt hout en steen te onderscheiden en het is dan ook niet vreemd dat er veel vraag is naar een PVC vloer van Ommer Bedrijfsvloeren.

PVC vloeren voor elke ruimte

Ommer Bedrijfsvloeren heeft voor iedere smaak en stijl perfecte PVC vloeren. Onze uitgebreide collectie bestaat uit verschillende patronen, legmethodes en kleuren. Omdat een PVC vloer vochtbestendig is en niet gaat uitzetten door vocht is een PVC vloer ook erg geschikt voor een keuken of badkamer. Ook in uw bedrijf hebt u jarenlang plezier van onze veelzijdige en duurzame PVC vloeren. Door een supersterke beschermlaag biedt een PVC vloer bescherming tegen krassen, slijtage en vlekken. Bovendien beperkt het PVC laminaat hinderlijke geluiden tot een minimum. Ommer Bedrijfsvloeren levert zowel de Clipper vloertegel als de PVC strook met houtlook.

Clipper vloertegel

De Clipper PVC vloertegel kan met behulp van een speciaal clipsysteem heel eenvoudig en zonder verlijming over praktisch iedere bestaande ondervloer gelegd worden. Clipper tegels zijn zeer eenvoudig zelf te leggen, maar u kunt dit ook uitbesteden aan de gekwalificeerde professionals van Ommer Bedrijfsvloeren.

Gaat u zelf leggen, klik of tik dan hier voor ons plaatsingsadvies.

Meer informatie over onze Clipper PVC vloertegels vindt u hier.

PVC strook met houtlook

Een kunststof vloer van PVC stroken met houtlook ziet eruit als een echte houten vloer. Het is een erg duurzaam product en antislip, zowel in droge als vochtige toestand. De PVC stroken met houtlook van Ommer Bedrijfsvloeren zijn verkrijgbaar als zelfklevende stroken of als uni-click systeem. Onze kleurencollectie wisselt continu, dus neem gerust contact op om te vragen naar onze laatste kleurstalen.

Meer informatie over onze PVC stroken met houtlook vindt u hier.