PVC stroken

Een vloer van PVC stroken met houtlook lijkt een echte houten vloer

Duurzaam en groen
Hoogwaardig, gerecycled materiaal
Cradle-to-cradle

PVC stroken

Een kunststof vloer van PVC stroken met houtlook ziet eruit als een echte houten vloer. Het is een erg duurzaam product en antislip, zowel in droge als vochtige toestand. De PVC stroken met houtlook van Ommer Bedrijfsvloeren zijn verkrijgbaar als zelfklevende stroken of als uni-click systeem.

PVC stroken zijn zeer eenvoudig zelf te leggen zonder speciaal gereedschap. U kunt het leggen uiteraard ook uitbesteden aan de gekwalificeerde professionals van Ommer Bedrijfsvloeren.

Gaat u zelf leggen, klik of tik dan hier voor ons plaatsingsadvies.

Zelfklevende PVC stroken

De kwaliteit van onze zelfklevende PVC stroken met houtlook is perfect voor woningen en projecten, leverbaar in 2 of 2,5 mm, verschillende breedtes en voorzien van een speciale PU-slijtlaag van 0,3 en 0,55 mm. De stroken zijn van dun materiaal gemaakt, waardoor aanpassingen van deurhoogtes e.d. niet nodig zijn. PVC stroken kunnen strak tegen de plint of muur gelegd worden.

Uni-click vloerdelen

Een uni-click vloer heeft als voordeel dat het ook weer te verwijderen is bij bijvoorbeeld een verhuizing of renovatie. De vloerdelen zijn 5 mm dik en zowel de delen als het clicksysteem zijn van 100% PVC. Door het clicksysteem kan de vloer volledig zwevend worden gelegd. Een geheel vlakke ondervloer is niet noodzakelijk, want een uni-click vloer vangt niveauverschillen tot wel 2 mm op. De vloerdelen zijn in diverse kleuren leverbaar. Onze kleurencollectie wisselt continu, dus neem gerust contact op om te vragen naar onze laatste kleurstalen.

Eigenschappen

PVC zelfklevende stroken en uni-click vloerdelen van Ommer Bedrijfsvloeren beschikken over veel positieve eigenschappen. PVC is zeer duurzaam, heeft een hoge slijtvastheid, is eenvoudig en snel te reinigen en zowel in droge als vochtige toestand antislip. Doordat PVC warmte-geleidend is, zijn deze stroken en vloerdelen ook erg geschikt in combinatie met vloerverwarming. Bovendien dempt PVC geluid en hoort u dus geen hinderlijke geluiden. Door al deze eigenschappen hebben onze PVC zelfklevende stroken en uni-click vloerdelen een lange levensduur en kunt u er dan ook lang van genieten.