PVC tegels

Onze Clipper PVC tegels kunnen zonder verlijming gelegd worden

Duurzaam en groen
Hoogwaardig, gerecycled materiaal
Cradle-to-cradle

PVC tegels

Onze Clipper PVC tegels kunnen met behulp van een speciaal clipsysteem zonder verlijming over praktisch iedere bestaande ondervloer gelegd worden.

Clipper tegels zijn dan ook zeer eenvoudig zelf te leggen zonder speciaal gereedschap. Een duimstok en decoupeerzaag zijn voldoende. U kunt het leggen uiteraard ook uitbesteden aan de gekwalificeerde professionals van Ommer Bedrijfsvloeren.

Gaat u zelf leggen, klik of tik dan hier voor ons plaatsingsadvies.

 

Eigenschappen

PVC tegels van Ommer Bedrijfsvloeren beschikken over veel positieve eigenschappen en daarom zijn ze universeel inzetbaar voor industrie, scholen, magazijnen, werkplaatsen, balkons, galerijen, woonhuizen, garages, fitnesscentra en nog veel meer. De tegels zijn sterk, veilig en milieuvriendelijk. Zoals gezegd zijn ze eenvoudig te leggen, maar ze zijn bij een verhuizing of renovatie ook weer gemakkelijk te verwijderen. Nadat de tegels gelegd zijn, kunnen ze direct belast worden. PVC tegels zijn eenvoudig en snel te reinigen en ook in vochtige toestand antislip. Bovendien geven PVC tegels een hoge geluids- en warmte-isolatie. Verder voelen de tegels erg comfortabel aan tijdens het lopen. Ze zijn weliswaar vrij hard, maar geven toch het gevoel dat je op een zacht tapijt loopt. Clipper tegels zijn dus niet alleen praktisch, maar zeker ook comfortabel. Door al deze goede eigenschappen hebben onze PVC tegels een lange levensduur en kunt u er dan ook lang van genieten.

Technische bijzonderheden

Clipper PVC tegels zijn gemaakt van hoogwaardig gerecycled PVC. Met deze duurzame en groene keuze willen wij een positieve bijdrage leveren aan ons milieu. Elke tegel heeft een afmeting van 490 x 490 x 7 mm en weegt ongeveer 14,35 kg per m². U heeft de keuze uit de kleuren zwart, bruin, antraciet, grijs, rood en blauw. De brandbaarheid is B1 volgens DIN 4102 en we adviseren de PVC tegels te leggen bij een minimumtemperatuur van 15° Celcius.

PVC-tegels in 3 kleuren in onze webshop