Traptreden

Traptrede-profielen zorgen ervoor dat traptreden veilig afgewerkt zijn

Duurzaam en groen
Hoogwaardig, gerecycled materiaal
Cradle-to-cradle

Traptreden

Traptrede-profielen van Ommer Bedrijfsvloeren zorgen ervoor dat traptreden veilig afgewerkt zijn. Bovendien beschermen de profielen de voorkant van de traptreden. De traptrede-profielen kunnen prima thuis worden toegepast, maar ze zijn ook zeer geschikt voor scholen, bedrijven en instellingen. Ook antisliptape is een prima oplossing om slippen en uitglijden op traptreden te voorkomen.

Eigenschappen traptreden

Het materiaal van de profielen bestaat uit hoogwaardig recycling PVC en ze worden op maat gemaakt. De profielen zijn leverbaar in de kleuren zwart en grijs, maar desgewenst zijn ook andere kleuren mogelijk. Uiteraard zijn al onze traptrede-profielen antislip, zodat u veilig uw trap op en af kunt. Zelfs in vochtige toestand is uw trap antislip. Verder zijn de profielen extreem slijtvast en sterk.

Traptrede-profielen van Ommer Bedrijfsvloeren beschikken bovendien over een hoge geluids- en warmte-isolatie en ze zijn ook nog eens eenvoudig en snel te reinigen. Door al deze goede eigenschappen hebben uw traptreden een lange levensduur en kunt u er dus lang van genieten.

Onze traptrede-profielen zijn zeer eenvoudig zelf aan te brengen, maar u kunt de montage uiteraard ook uitbesteden aan de gekwalificeerde professionals van Ommer Bedrijfsvloeren. We adviseren wel een legtemperatuur van minimaal 15° Celsius. Na montage zijn de profielen direct belastbaar.

Antisliptape

Ook antisliptape is een prima oplossing om slippen en uitglijden op traptreden te voorkomen. De tape is verkrijgbaar op rollen in verschillende breedtes. Antisliptape is zelfklevend en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.

Antisliptape is zeer eenvoudig zelf aan te brengen, maar u kunt dit ook uitbesteden aan de gekwalificeerde professionals van Ommer Bedrijfsvloeren.

Brengt u de antisliptape zelf aan? Zorg er dan voor dat de te beplakken ondergrond 100% schoon en droog is en ontdaan van alle verontreinigingen en losse delen. Zonder grondige voorbehandeling van de ondergrond kan antisliptape niet goed worden aangebracht. De minimale temperatuur van de ondergrond dient bij montage 10° Celsius te zijn en we adviseren een droogtijd van 24 uur.

Klik of tik dan hier voor ons uitgebreide montage-advies.