Antislip vloer, zelfs als de vloer nat is

Extreem slijtvast en antislip, zowel in droge als in vochtige toestand

Duurzaam en groen
Hoogwaardig, gerecycled materiaal
Cradle-to-cradle

Antislip vloer

Een derde van alle arbeidsongelukken zijn te wijten aan uitglijden, struikelen of vallen van mensen op de werkvloer. Met de antislip vloer van Ommer Bedrijfsvloeren draagt u op een eenvoudige manier bij aan een veilig werkklimaat. Zelfs als de vloer nat is!

Waarom een antislip vloer?

In veel branches is het verplicht om een antislip vloer te hebben. Heeft u hierover vragen of weet u niet zeker of u een verplicht bent om deze te hebben? We helpen u hier graag mee verder. Bel direct: 0529-462851 of vul het contactformulier in.

Vraag vrijblijvend een offerte op voor een antislip vloer

Ontvang direct een offerte per e-mail!
Binnen 5 minuten een offerte
Binnen 5 minuten een offerte

Bedankt voor uw interesse!

U ontvangt binnen een paar minuten de richtprijs in uw mailbox.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Het team van Ommer Bedrijfsvloeren

HACCP vereisten voor werkvloeren

HACCP is van toepassing op elk bedrijf dat zich bezighoudt in de voedselverwerkende industrie. In o.a. de productie, verwerking of distributie van levensmiddelen en/of diervoeders. Naast de voedselveiligheid in het algemeen, is ook de persoonlijke veiligheid van mensen die werken in de voedingsindustrie dus een kernpunt van het HACCP systeem. Het is dan ook belangrijk dat de vloer waarop gewerkt wordt voldoende antislip is gemaakt.

24.000 ongelukken als gevolg van te gladde of natte vloeren

Jaarlijks gebeuren er in Nederland circa 24.000 ongelukken als gevolg van uitglijden op gladde of natte vloeren, welke niet voldoende antislip zijn. Behalve persoonlijk leed voor het slachtoffer heeft dit vaak ook vervelende juridische gevolgen voor de eigenaar of beheerder van het bedrijfspand als blijkt dat dit te maken heeft met onvoldoende antislipniveau op de vloer.

Vanuit de regelgeving (Arbobesluit 3.11) worden nadere eisen gesteld aan de werkvloer. Zo moet een werkvloer vrij zijn van oneffenheden en gevaarlijke hellingen. Een goede vloer dient zoveel mogelijk vast, stabiel en antislip te zijn. Daarbij moet de werkvloer ten behoeve van de hygiëne zo goed mogelijk kunnen worden schoongemaakt en onderhouden.

Bedrijfszekere en veilige oplossing

Al met al dus geen eenvoudige opgave om de juiste vloer te kiezen. Als gespecialiseerd vloerenbedrijf en antislip specialist bieden wij de oplossing. Een geschikte vloer met voldoende antislip en correct verlegd, biedt u een bedrijfszekere en veilige oplossing. Door de jarenlange ervaring kunnen wij u, tot in detail, vertellen waar een veilige vloer aan moet voldoen. Ook benieuwd naar de meest geschikte vloer voor uw bedrijf?

Bel direct: 0529-462851 of vul het contactformulier in.

Eigenschappen

Een  vloer van Ommer Bedrijfsvloeren is milieuvriendelijk, extreem slijtvast en antislip, zowel in droge als in vochtige toestand. Andere eigenschappen zijn: hoge geluids- en warmte-isolatie, ergonomisch, comfortabel, veilig en ook nog eens Arbo-verantwoord. De vloeistofdichtheid voldoet aan het Plan Bodembeschermende Voorzieningen, de zogeheten PBV-norm en de hygiënische eigenschappen zijn conform de HACCP. Een vloeistofdichte vloer van Ommer Bedrijfsvloeren is snel te leggen, heeft geen droogtijd en is meteen belastbaar. Verder zijn deze vloeren gemakkelijk en snel te reinigen.

Toepassingen

De antislip vloeren van Ommer Bedrijfsvloeren zijn bij uitstek geschikt als: