Bakkerijvloer

Een vloeistofdichte bakkerijvloer is een ergonomische bedrijfsvloer voor bakkers.

Duurzaam en groen
Hoogwaardig, gerecycled materiaal
Cradle-to-cradle

Bakkerijvloer

Een bakkerijvloer van Ommer Bedrijfsvloeren is een ideale bedrijfsvloer voor bakkers en banketbakkers, zowel voor de winkel als voor de bakkerij. Onze bakkerijvloer is van hoogwaardige kwaliteit en voldoet aan alle gestelde HACCP eisen.

De vloer is ontzettend sterk en extreem slijtvast en daardoor prima bestand tegen de continue belasting door het gewicht van ovens en andere bakkerijmachines. Ook zijn onze vloeren gemakkelijk en snel te reinigen en te onderhouden.

           Bakkerijvloer         

Wilt u ook een veilige HACCP bakkerijvloer?

Onze vloeren bieden veel voordelen. Wij bieden u graag een oplossing voor uw vloer en helpen u hier graag mee verder. Bel direct: 0529-462851 of vul het contactformulier in.

Vraag vrijblijvend een offerte op voor een bakkerijvloer

Ontvang direct een offerte per e-mail!
Binnen 5 minuten een offerte
Binnen 5 minuten een offerte

Bedankt voor uw interesse!

U ontvangt binnen een paar minuten de richtprijs in uw mailbox.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Het team van Ommer Bedrijfsvloeren

Eigenschappen bakkerijvloer

De vloeistofdichte vloer bestaat uit tegels van hoogwaardig gerecycled kunststof die over praktisch iedere ondervloer gelegd kunnen worden. De vloer heeft een dikte van 1 cm en wordt met watervaste tweecomponentenlijm op de bestaande ondervloer aangebracht. Door het thermisch lassen van de naden ontstaat een 100% vloeistofdichte vloerafwerking.

De tegels hebben een formaat van 49 x 49 cm en zijn leverbaar in de kleuren zwart, antraciet en grijs. Door een bepaalde kleur lasdraad te kiezen, kan de vloer aan het interieur worden aangepast en zijn verrassende combinaties mogelijk. Verkrijgbaar in de kleuren rood, blauw, geel, groen, lichtgrijs, antraciet en zwart.

Onze vloeistofdichte bakkerijvloer is uiteraard antislip. Zelfs als de vloer nat is!  Comfortabel en ook nog eens Arbo-verantwoord. De vloeistofdichtheid voldoet bovendien volledig aan de hygiënische voorwaarden van de HACCP (= Hazard Analysis & Critical Control Points). Het is een richtlijn voor de productie en behandeling van voedsel. Het concept werd geïntroduceerd om voedselgerelateerde gevaren te identificeren en te vermijden. Het is gebaseerd op de wettelijke eisen voor de voedselindustrie. Alle bedrijven die voedsel produceren, verwerken of vervoeren, moeten zich strikt houden aan de geldende hygiënenormen.

Duurzame topkwaliteit

Ommer Bedrijfsvloeren staat volledig achter het cradle-to-cradle principe en resten of afval kennen we dan ook niet. Het snij-afval dat overblijft na plaatsing van de bakkerijvloer wordt retour genomen en opnieuw gebruikt om tegels van te maken. Duurzame topkwaliteit dus!

Onze projecten

Bekijk onze gerelateerde bakkerijvloer projecten: