Bakkerijvloer

Een vloeistofdichte bakkerijvloer is een ergonomische bedrijfsvloer voor bakkers.

Duurzaam en groen
Hoogwaardig, gerecycled materiaal
Cradle-to-cradle

Bakkerijvloer

Een vloeistofdichte bakkerijvloer van Ommer Bedrijfsvloeren is een ideale bedrijfsvloer voor bakkers en banketbakkers, zowel voor het winkeldeel als voor de bakkerij zelf. Onze bakkerijvloeren zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan alle gestelde eisen voor een bakkerij.

De vloer is ontzettend sterk en extreem slijtvast en daardoor prima bestand tegen de continue belasting door het gewicht van ovens en andere bakkerij-machines. Ook zijn onze vloeren gemakkelijk en snel te reinigen en te onderhouden. Met een bakkerijvloer van Ommer Bedrijfsvloeren heeft u gegarandeerd een fraaie, veilige, slijtvaste, hygiënische en bovenal ergonomische vloerafwerking.

Eigenschappen bakkerijvloer

De vloeistofdichte bakkerijvloer bestaat uit tegels van hoogwaardig gerecycled kunststof die over praktisch iedere ondervloer gelegd kunnen worden. De vloer heeft een dikte van 1 cm en wordt met watervaste tweecomponentenlijm op de bestaande ondervloer aangebracht. Door het thermisch en chemisch lassen van de naden ontstaat een 100% vloeistofdichte vloerafwerking.

De tegels hebben een formaat van 49 x 49 cm en zijn leverbaar in de kleuren zwart, antraciet, grijs, blauw, bruin en rood. Door een bepaalde kleur lasveter te kiezen, kan de vloer aan het interieur worden aangepast en zijn verrassende combinaties mogelijk. De lasveters zijn in diverse kleuren verkrijgbaar, zoals rood, blauw, geel, groen, lichtgrijs, antraciet en zwart.
Onze vloeistofdichte bakkerijvloer is uiteraard antislip. Zowel in droge als in vochtige toestand kan uw personeel veilig werken. Andere eigenschappen zijn: hoge geluids- en warmte-isolatie, comfortabel en ook nog eens Arbo-verantwoord. De vloeistofdichtheid voldoet bovendien volledig aan de hygiënische voorwaarden van de HACCP (= Hazard Analysis & Critical Control Points).

Duurzame topkwaliteit

Ommer Bedrijfsvloeren staat volledig achter het cradle to cradle principe en resten of afval kennen we dan ook niet. Het snij-afval dat overblijft na plaatsing van de bakkerijvloer wordt retour genomen en opnieuw gebruikt om tegels van te maken. Duurzame topkwaliteit dus!

Onze projecten

Bekijk onze gerelateerde bakkerijvloer projecten: