Discovloer

Een discovloer van Ommer Bedrijfsvloeren is bijzonder en uitnodigend

Duurzaam en groen
Hoogwaardig, gerecycled materiaal
Cradle-to-cradle

Discovloer

Een discovloer van Ommer Bedrijfsvloeren tovert elke uitgaansgelegenheid om tot een bijzondere en uitnodigende ruimte voor een bruiloft, dancefeest, dance classics party of welk feest dan ook. Zo’n vloer moet echter ook veilig zijn, eenvoudig te reinigen en tegen heel wat stootjes kunnen.

Vallende drankjes en glazen, schuivend meubilair en springende mensen? Een vloeistofdichte discovloer van Ommer Bedrijfsvloeren kan er tegen en blijft er ook nog eens mooi uitzien. Zelfs kauwgum is eenvoudig van de vloer te verwijderen. Onze discovloeren zijn ontzettend sterk en extreem slijtvast. Met een discovloer van Ommer Bedrijfsvloeren heeft u gegarandeerd een fraaie, veilige en bovenal uitnodigende vloerafwerking.

Wilt u ook uit uw dak gaan op discovloer?

Onze vloeren bieden veel voordelen. Wij bieden u graag een oplossing voor uw vloer en helpen u hier graag mee verder. Bel direct: 0529-462851 of vul het contactformulier in.

Vraag vrijblijvend een offerte op voor een discovloer

Ontvang direct een offerte per e-mail!
Binnen 5 minuten een offerte
Binnen 5 minuten een offerte

Bedankt voor uw interesse!

U ontvangt binnen een paar minuten de richtprijs in uw mailbox.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Het team van Ommer Bedrijfsvloeren

Eigenschappen discovloer

De vloeistofdichte discovloer bestaat uit tegels van hoogwaardig gerecycled kunststof die over praktisch iedere ondervloer gelegd kunnen worden. De vloer heeft een dikte van 1 cm en wordt met watervaste tweecomponentenlijm op de bestaande ondervloer aangebracht. Door het thermisch en chemisch lassen van de naden ontstaat een 100% vloeistofdichte vloerafwerking.

De tegels hebben een formaat van 49 x 49 cm en zijn leverbaar in de kleuren zwart, antraciet, grijs, blauw, bruin en rood. Door een bepaalde kleur lasveter te kiezen, kan de vloer aan het interieur worden aangepast en zijn verrassende combinaties mogelijk. De lasveters zijn in diverse kleuren verkrijgbaar, zoals rood, blauw, geel, groen, lichtgrijs, antraciet en zwart.
Onze vloeistofdichte discovloer is uiteraard antislip. Zowel in droge als in vochtige toestand kan uw personeel veilig werken en ondervinden uw bezoekers geen problemen. Andere eigenschappen zijn: hoge geluids- en warmte-isolatie, ergonomisch, comfortabel en ook nog eens Arbo-verantwoord. De vloeistofdichtheid voldoet bovendien volledig aan de hygiënische voorwaarden van de HACCP (= Hazard Analysis & Critical Control Points).

<h3

Ommer Bedrijfsvloeren staat volledig achter het cradle to cradle principe en resten of afval kennen we dan ook niet. Het snij-afval dat overblijft na plaatsing van de discovloer wordt retour genomen en opnieuw gebruikt om tegels van te maken. Duurzame topkwaliteit dus!