Fitnessvloer

Een fitnessvloer van Ommer Bedrijfsvloeren voor eenieder die sportief bezig is

Duurzaam en groen
Hoogwaardig, gerecycled materiaal
Cradle-to-cradle

Fitnessvloer

Een fitnessvloer van Ommer Bedrijfsvloeren is een ideale vloer om sportief bezig te zijn. Onze fitnessvloeren zijn erg geschikt voor sportscholen en fitnesscentra, maar het is ook een goede keuze voor eenieder die thuis actief bezig is met fitnessapparaten en gewichten. Zo’n vloer moet uiteraard veilig zijn, eenvoudig te reinigen en tegen heel wat stootjes kunnen.

Laat je een halter vallen of je beweegt een fitnesstoestel, een vloeistofdichte fitnessvloer van Ommer Bedrijfsvloeren kan er tegen en blijft er ook nog eens mooi uitzien. Onze fitnessvloeren zijn ontzettend sterk en extreem slijtvast. Met een fitnessvloer van Ommer Bedrijfsvloeren heeft u gegarandeerd een fraaie en bovenal veilige vloerafwerking.

Wilt u ook zo’n sportieve vloer?

Onze vloeren bieden veel voordelen. Wij bieden u graag een oplossing voor uw vloer en helpen u hier graag mee verder. Bel direct: 0529-462851 of vul het contactformulier in.

Vraag vrijblijvend een offerte op voor een fitnessvloer

Ontvang direct een offerte per e-mail!
Binnen 5 minuten een offerte
Binnen 5 minuten een offerte

Bedankt voor uw interesse!

U ontvangt binnen een paar minuten de richtprijs in uw mailbox.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Het team van Ommer Bedrijfsvloeren

Eigenschappen fitnessvloer

De vloeistofdichte fitnessvloer bestaat uit tegels van hoogwaardig gerecycled kunststof die over praktisch iedere ondervloer gelegd kunnen worden. De vloer heeft een dikte van 1 cm en wordt met watervaste tweecomponentenlijm op de bestaande ondervloer aangebracht. Door het thermisch en chemisch lassen van de naden ontstaat een 100% vloeistofdichte vloerafwerking.
De tegels hebben een formaat van 49 x 49 cm en zijn leverbaar in de kleuren zwart, antraciet, grijs, blauw, bruin en rood. Door een bepaalde kleur lasveter te kiezen, kan de vloer aan het interieur worden aangepast en zijn verrassende combinaties mogelijk. De lasveters zijn in diverse kleuren verkrijgbaar, zoals rood, blauw, geel, groen, lichtgrijs, antraciet en zwart.

Onze vloeistofdichte fitnessvloer is uiteraard antislip. Zowel in droge als in vochtige toestand kunnen uw bezoekers veilig sporten en kan uw personeel veilig werken. Andere eigenschappen zijn: hoge geluids- en warmte-isolatie, ergonomisch, comfortabel en ook nog eens Arbo-verantwoord.

Duurzame topkwaliteit

Ommer Bedrijfsvloeren staat volledig achter het cradle to cradle principe en resten of afval kennen we dan ook niet. Het snij-afval dat overblijft na plaatsing van de fitnessvloer wordt retour genomen en opnieuw gebruikt om tegels van te maken. Duurzame topkwaliteit dus!

Onze projecten

Bekijk onze gerelateerde sportvereniging projecten: