Garagevloer

Een garagevloer van Ommer Bedrijfsvloeren is de ideale bedrijfsvloer

Duurzaam en groen
Hoogwaardig, gerecycled materiaal
Cradle-to-cradle

Garagevloer

Een vloeistofdichte garagevloer van Ommer Bedrijfsvloeren is een ideale bedrijfsvloer, maar ook zeer geschikt voor particuliere garages. De vloer is ontzettend sterk en extreem slijtvast en daardoor prima bestand tegen de continue belasting door het gewicht van voertuigen. Bij het werk in een garage komt er weleens olie of vet op de vloer. Geen probleem!

Ommer Bedrijfsvloeren in Autoplus, het vakblad voor de automotive professional

Het complete Autoplus magazine bekijken? Bekijk hier het Autoplus magazine zomer editie 2020


Onze garagevloer is bestand tegen olie, loog, zuren en andere chemische stoffen en het kunststof neemt bovendien geen geur aan. Ook zijn de vloeren gemakkelijk en snel te reinigen en te onderhouden. Met een garagevloer van Ommer Bedrijfsvloeren heeft u gegarandeerd een fraaie, veilige en bovenal slijtvaste vloerafwerking.

Eigenschappen garagevloer

De vloeistofdichte garagevloer bestaat uit tegels van hoogwaardig gerecycled kunststof die over praktisch iedere ondervloer gelegd kunnen worden. De vloer heeft een dikte van 1 cm en wordt met watervaste tweecomponentenlijm op de bestaande ondervloer aangebracht. Door het thermisch en chemisch lassen van de naden ontstaat een 100% vloeistofdichte vloerafwerking.

De tegels hebben een formaat van 49 x 49 cm en zijn leverbaar in de kleuren zwart, antraciet, grijs, blauw, bruin en rood. Door een bepaalde kleur lasveter te kiezen, kan de vloer aan het interieur worden aangepast en zijn verrassende combinaties mogelijk. De lasveters zijn verkrijgbaar in de kleuren rood, blauw, geel, groen, lichtgrijs, antraciet en zwart.

Duurzame topkwaliteit

Ommer Bedrijfsvloeren staat volledig achter het cradle to cradle principe en resten of afval kennen we dan ook niet. Het snij-afval dat overblijft na plaatsing van de garagevloer wordt retour genomen en opnieuw gebruikt om tegels van te maken. Duurzame topkwaliteit dus!

Onze vloeistofdichte garagevloer is uiteraard antislip. Zowel in droge als in vochtige toestand kan uw personeel veilig werken aan de voertuigen. Andere eigenschappen zijn: hoge geluids- en warmte-isolatie, ergonomisch, comfortabel, veilig en ook nog eens Arbo-verantwoord. De vloeistofdichtheid voldoet bovendien volledig aan de voorwaarden voor een VVV, de Verklaring Vloeistofdichte Voorziening.

Bekijk onze gerelateerde garagevloer projecten: