Horecavloeren

Horecavloeren van Ommer Bedrijfsvloeren zijn de ideale bedrijfsvloer

Duurzaam en groen
Hoogwaardig, gerecycled materiaal
Cradle-to-cradle

Horecavloeren

Bij een uitnodigende en stijlvolle uitgaansgelegenheid hoort een mooie horecavloer. Die horecavloer moet echter ook veilig zijn, eenvoudig te reinigen en tegen heel wat stootjes kunnen. Vallende drankjes en glazen, schuivend meubilair of een hossende menigte, een vloeistofdichte horecavloer van Ommer Bedrijfsvloeren kan er tegen en blijft er ook nog eens mooi uitzien.

Onze horecavloer is ontzettend sterk en extreem slijtvast en daardoor prima bestand tegen de continue belasting door het gewicht van bijvoorbeeld een bar of biljarttafel. Met een horecavloer van Ommer Bedrijfsvloeren heeft u gegarandeerd een fraaie, veilige en bovenal slijtvaste vloerafwerking.

Wilt u ook genieten van onze horecavloeren?

Onze vloeren bieden veel voordelen. Wij bieden u graag een oplossing voor uw vloer en helpen u hier graag mee verder. Bel direct: 0529-462851 of vul het contactformulier in.

Vraag vrijblijvend een offerte op voor een horecavloeren

Ontvang direct een offerte per e-mail!
Binnen 5 minuten een offerte
Binnen 5 minuten een offerte

Bedankt voor uw interesse!

U ontvangt binnen een paar minuten de richtprijs in uw mailbox.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Het team van Ommer Bedrijfsvloeren

Eigenschappen horecavloer

De vloeistofdichte horecavloer bestaat uit tegels van hoogwaardig gerecycled kunststof die over praktisch iedere ondervloer gelegd kunnen worden. De vloer heeft een dikte van 1 cm en wordt met watervaste tweecomponentenlijm op de bestaande ondervloer aangebracht. Door het thermisch en chemisch lassen van de naden ontstaat een 100% vloeistofdichte vloerafwerking.

De tegels hebben een formaat van 49 x 49 cm en zijn leverbaar in de kleuren zwart, antraciet, grijs, blauw, bruin en rood. Door een bepaalde kleur lasveter te kiezen, kan de vloer aan het interieur worden aangepast en zijn verrassende combinaties mogelijk. De lasveters zijn in diverse kleuren verkrijgbaar, zoals rood, blauw, geel, groen, lichtgrijs, antraciet en zwart.

Onze vloeistofdichte horecavloer is uiteraard antislip. Zowel in droge als in vochtige toestand kan uw personeel veilig werken. Andere eigenschappen zijn: hoge geluids- en warmte-isolatie, ergonomisch, comfortabel, veilig en ook nog eens Arbo-verantwoord. De vloeistofdichtheid voldoet bovendien volledig aan de hygiënische voorwaarden van de HACCP (= Hazard Analysis & Critical Control Points).

Duurzame topkwaliteit

Ommer Bedrijfsvloeren staat volledig achter het cradle to cradle principe en resten of afval kennen we dan ook niet. Het snij-afval dat overblijft na plaatsing van de horecavloer wordt retour genomen en opnieuw gebruikt om tegels van te maken. Duurzame topkwaliteit dus!

Onze projecten

Bekijk onze gerelateerde horecavloeren projecten: