Industriële vloer

Een industriële vloer van Ommer Bedrijfsvloeren is de ideale bedrijfsvloer

Duurzaam en groen
Hoogwaardig, gerecycled materiaal
Cradle-to-cradle

Industriële vloer

Een industriële vloer wordt intensief gebruikt en moet dan ook bijzonder sterk, stootvast en extreem belastbaar zijn. Zware productielijnen, machines en andere apparaten staan te werken, te trillen of ze worden verschoven. Heftrucks en andere voertuigen rijden heen en weer. Bovendien wordt in een industriële omgeving met veel stoffen gewerkt, variërend van chemicaliën als verf, lijm of olie tot grondstoffen en halffabricaten, zowel vast als vloeibaar. 

Een vloeistofdichte vloer van Ommer Bedrijfsvloeren is onder al die zware omstandigheden een ideale en veilige bedrijfsvloer. Met onze industriële vloer heeft u gegarandeerd een fraaie, veilige en bovenal slijtvaste vloerafwerking.

Kent u onze industriële vloer?

Onze vloeren bieden veel voordelen. Wij bieden u graag een oplossing voor uw vloer en helpen u hier graag mee verder. Bel direct: 0529-462851 of vul het contactformulier in.

Vraag vrijblijvend een offerte op voor een industriële vloer

Ontvang direct een offerte per e-mail!
Binnen 5 minuten een offerte
Binnen 5 minuten een offerte

Bedankt voor uw interesse!

U ontvangt binnen een paar minuten de richtprijs in uw mailbox.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Het team van Ommer Bedrijfsvloeren

Eigenschappen industriële vloer

De vloeistofdichte vloer bestaat uit tegels van hoogwaardig gerecycled kunststof die over praktisch iedere ondervloer gelegd kunnen worden. De vloer heeft een dikte van 1 cm en wordt met watervaste tweecomponentenlijm op de bestaande ondervloer aangebracht. Door het thermisch en chemisch lassen van de naden ontstaat een 100% vloeistofdichte vloerafwerking.

De tegels hebben een formaat van 49 x 49 cm en zijn leverbaar in de kleuren zwart, antraciet, grijs, blauw, bruin en rood. Door een bepaalde kleur las veter te kiezen, kan de industriële vloer aan het interieur worden aangepast en zijn verrassende combinaties mogelijk. De las veters zijn in diverse kleuren verkrijgbaar, zoals rood, blauw, geel, groen, lichtgrijs, antraciet en zwart.

Voordelen ten opzichte van epoxy of coating vloer:

  • Elastisch (16% rekbaarheid), dus géén scheuren of barsten
  • Géén wacht- of droogtijd
  • Direct belastbaar na montage
  • Antislip, ook als de vloer nat is
  • Eenvoudig schoon te houden
  • NEN normen en keur- en testrapporten

Duurzame topkwaliteit

Ommer Bedrijfsvloeren staat volledig achter het cradle to cradle principe en resten of afval kennen we dan ook niet. Het snij-afval dat overblijft na plaatsing van de industriële vloer wordt retour genomen en opnieuw gebruikt om tegels van te maken. Duurzame topkwaliteit dus!

Onze vloeistofdichte vloer is uiteraard antislip. Zowel in droge als in vochtige toestand kan uw personeel veilig werken. Andere eigenschappen zijn: hoge geluid- en warmte-isolatie, ergonomisch, comfortabel, veilig en ook nog eens Arbo-verantwoord. De vloeistofdichtheid voldoet bovendien volledig aan de voorwaarden voor een VVV, de Verklaring Vloeistofdichte Voorziening.