Kantoorvloeren

Kantoorvloeren van Ommer Bedrijfsvloeren voor een prettige werksfeer

Duurzaam en groen
Hoogwaardig, gerecycled materiaal
Cradle-to-cradle

Kantoorvloeren

Wie op een kantoor werkt, brengt daar een groot deel van de werkweek door. Het is dan wel erg prettig als er een goede werksfeer heerst. Kantoorvloeren van Ommer Bedrijfsvloeren kunnen daar een belangrijke bijdrage aan leveren, want onze vloeren zorgen voor een aangename omgeving en een goede akoestiek.

Onze kantoorvloeren zijn ontzettend sterk en extreem slijtvast en daardoor prima bestand tegen de continue belasting door het gewicht en geschuif van kantoormeubilair. We adviseren u wel om te checken of de tafels en stoelen beschermdopjes hebben, want dat voorkomt krassen. Onze kantoorvloeren kunnen er wel tegen, maar met krassen ziet uw vloer er uiteraard minder fraai uit. Ook zijn de vloeren gemakkelijk en snel te reinigen en te onderhouden. Met een kantoorvloer van Ommer Bedrijfsvloeren heeft u gegarandeerd een fraaie, veilige en bovenal slijtvaste vloerafwerking.

Wilt u ook genieten van onze kantoorvloeren?

Onze vloeren bieden veel voordelen. Wij bieden u graag een oplossing voor uw vloer en helpen u hier graag mee verder. Bel direct: 0529-462851 of vul het contactformulier in.

Vraag vrijblijvend een offerte op voor een kantoorvloeren

Ontvang direct een offerte per e-mail!
Binnen 5 minuten een offerte
Binnen 5 minuten een offerte

Bedankt voor uw interesse!

U ontvangt binnen een paar minuten de richtprijs in uw mailbox.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Het team van Ommer Bedrijfsvloeren

Eigenschappen kantoorvloeren

De vloeistofdichte kantoorvloer bestaat uit tegels van hoogwaardig gerecycled kunststof die over praktisch iedere ondervloer gelegd kunnen worden. De vloer heeft een dikte van 1 cm en wordt met watervaste tweecomponentenlijm op de bestaande ondervloer aangebracht. Door het thermisch en chemisch lassen van de naden ontstaat een 100% vloeistofdichte vloerafwerking.
De tegels hebben een formaat van 49 x 49 cm en zijn leverbaar in de kleuren zwart, antraciet, grijs, blauw, bruin en rood. Door een bepaalde kleur lasveter te kiezen, kan de vloer aan het interieur worden aangepast en zijn verrassende combinaties mogelijk. De lasveters zijn verkrijgbaar in de kleuren rood, blauw, geel, groen, lichtgrijs, antraciet en zwart.
Onze vloeistofdichte kantoorvloeren zijn uiteraard antislip. Zowel in droge als in vochtige toestand kunnen alle kantoormedewerkers veilig werken. Andere eigenschappen zijn: hoge geluids- en warmte-isolatie, ergonomisch, comfortabel en ook nog eens Arbo-verantwoord.

Duurzame topkwaliteit

Ommer Bedrijfsvloeren staat volledig achter het cradle to cradle principe en resten of afval kennen we dan ook niet. Het snij-afval dat overblijft na plaatsing van een kantoorvloer wordt retour genomen en opnieuw gebruikt om tegels van te maken. Duurzame topkwaliteit dus!