Magazijnvloer

Een magazijnvloer van Ommer Bedrijfsvloeren is een ideale bedrijfsvloer

Duurzaam en groen
Hoogwaardig, gerecycled materiaal
Cradle-to-cradle

Magazijnvloer

Een vloeistofdichte magazijnvloer van Ommer Bedrijfsvloeren is een ideale bedrijfsvloer. De vloer is ontzettend sterk en extreem slijtvast en daardoor prima bestand tegen de continue belasting van stellages, heftrucks en andere machines. Bij het werk in een magazijn kan er nog weleens wat op de vloer vallen waardoor de vloer behoorlijk vervuild kan raken. Geen enkel probleem!

Onze magazijnvloer is er tegen bestand en het kunststof neemt bovendien geen geur aan. Ook zijn onze magazijnvloeren gemakkelijk en snel te reinigen en te onderhouden. Met een magazijnvloer van Ommer Bedrijfsvloeren heeft u gegarandeerd een veilige en bovenal slijtvaste vloerafwerking.

                               

Op zoek naar een goede magazijnvloer?

Onze vloeren bieden veel voordelen. Wij bieden u graag een oplossing voor uw vloer en helpen u hier graag mee verder. Bel direct: 0529-462851 of vul het contactformulier in.

Vraag vrijblijvend een offerte op voor een magazijnvloer

Ontvang direct een offerte per e-mail!
Binnen 5 minuten een offerte
Binnen 5 minuten een offerte

Bedankt voor uw interesse!

U ontvangt binnen een paar minuten de richtprijs in uw mailbox.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Het team van Ommer Bedrijfsvloeren

Eigenschappen magazijnvloer

De vloeistofdichte magazijnvloer bestaat uit tegels van hoogwaardig gerecycled kunststof die over praktisch iedere ondervloer gelegd kunnen worden. De vloer heeft een dikte van 1 cm en wordt met watervaste tweecomponentenlijm op de bestaande ondervloer aangebracht. Door het thermisch en chemisch lassen van de naden ontstaat een 100% vloeistofdichte vloerafwerking.
De tegels hebben een formaat van 49 x 49 cm en zijn leverbaar in de kleuren zwart, antraciet, grijs, blauw, bruin en rood. Door een bepaalde kleur lasveter te kiezen, kan de vloer aan het interieur worden aangepast en zijn verrassende combinaties mogelijk. De lasveters zijn verkrijgbaar in de kleuren rood, blauw, geel, groen, lichtgrijs, antraciet en zwart.

Onze vloeistofdichte magazijnvloer is uiteraard antislip. Zowel in droge als in vochtige toestand kan uw personeel veilig werken. Andere eigenschappen zijn: hoge geluids- en warmte-isolatie, ergonomisch, comfortabel en ook nog eens Arbo-verantwoord. De vloeistofdichtheid voldoet bovendien volledig aan de voorwaarden voor een VVV, de Verklaring Vloeistofdichte Voorziening.

Voordelen ten opzichte van epoxy of coating vloer:

  • Elastisch (16% rekbaarheid), dus géén scheuren of barsten
  • Géén wacht- of droogtijd
  • Direct belastbaar na montage
  • Antislip, ook als de vloer nat is
  • Eenvoudig schoon te houden
  • NEN normen en keur- en testrapporten

Duurzame topkwaliteit

Ommer Bedrijfsvloeren staat volledig achter het cradle to cradle principe en resten of afval kennen we dan ook niet. Het snij-afval dat overblijft na plaatsing van de magazijnvloer wordt retour genomen en opnieuw gebruikt om tegels van te maken. Duurzame topkwaliteit dus!