Recreatievloer

Een pvc vloeistofdichte vloer combineert alle eigenschappen die elke vloer van uw vakantiepark nodig heeft

Duurzaam en groen
Hoogwaardig, gerecycled materiaal
Cradle-to-cradle

Recreatievloer

Voor uw vakantiepark is veelzijdigheid een belangrijke eis. De verschillende ruimtes worden voor uiteenlopende activiteiten gebruikt en de vloer moet daarvoor geschikt zijn.  Of het nu gaat om een keuken, recreatieruimte, bar, toilet, douche, sauna of werkplaats, de vloer moet passen.

Als de vloer door veel mensen wordt gebruikt, moet zo’n vloer natuurlijk wel comfortabel en veilig zijn. Een pvc vloeistofdichte vloer van Ommer Bedrijfsvloeren combineert alle eigenschappen die elke vloer van uw vakantiepark nodig heeft.

Veiligheid

In bijvoorbeeld de keuken, een vochtige en hectische omgeving, is het belangrijk dat u de veiligheid van het personeel kunt garanderen. Daarbij speelt de slipvastheid van de vloer een grote rol want u wilt niet dat er iemand uitglijdt op een natte vloer. De vloeren van Ommer Bedrijfsvloeren zijn volledig antislip, ook in natte toestand. Maar dankzij de brandvertragende materialen die in de vloer zijn verwerkt heeft u ook een brandvertragende keukenvloer. Dat geeft een veilig gevoel met bijvoorbeeld ovens en andere apparatuur waarin verhitting een rol speelt. Door het ergonomisch veerkrachtige pvc is onze vloeistofdichte vloer bijzonder comfortabel voor uw medewerkers die een groot deel van hun tijd moeten staan of lopen.

Wilt u ook genieten van onze recreatievloer?

Onze vloeren bieden veel voordelen. Wij bieden u graag een oplossing voor uw vloer en helpen u hier graag mee verder. Bel direct: 0529-462851 of vul het contactformulier in.

Vraag vrijblijvend een offerte op voor een recreatievloer

Ontvang direct een offerte per e-mail!
Binnen 5 minuten een offerte
Binnen 5 minuten een offerte

Bedankt voor uw interesse!

U ontvangt binnen een paar minuten de richtprijs in uw mailbox.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Het team van Ommer Bedrijfsvloeren

Een hygiënische oplossing voor alle ruimtes

Omdat de naden in de vloer thermisch dichtgelast worden vormt de vloer één geheel en is volledig naadloos. Hierdoor krijgt vuil nergens de gelegenheid zich in kieren op te hopen. Daarmee wordt het heel eenvoudig uw vloer regelmatig nat te reinigen. De vloeren van Ommer Bedrijfsvloeren voldoen volledig aan de normen van HACCP.

Onze vloeren zijn antislip, ook wanneer de vloer nat is. Daardoor zijn ze ook ideaal voor  gebruik in toiletten en douches op uw vakantie- recreatiepark.

Het geluiddempende effect in uw recreatieruimte of kantine maakt dat de geluiden net iets minder hinderlijk zijn. Omdat u ook vloerverwarming kan combineren met onze pvc vloer, is een Ommer Bedrijfsvloer een zeer comfortabele keuze.

Dankzij de gebruikte materialen is de vloer ook nog eens zeer onderhoudsarm in gebruik. Het gemak waarmee de vloer kan worden gereinigd brengt ook de dagelijkse tijdsbesteding en kosten omlaag. Onze vloeistofdichte vloeren kunnen snel gelegd worden en na plaatsing kunt u de vloer direct belasten. Uiteraard stemmen we de werkzaamheden nauwkeurig met u af en proberen wij uw openingstijden zo min mogelijk te verstoren.

U kunt de verschillende ruimtes uitvoeren in diverse kleuren waarmee u vrij kunt combineren. Zo kunt u bijvoorbeeld verschillende delen of looproutes in de ruimtes markeren met verschillende kleuren.

Een sterke en duurzame recreatievloer

Omdat onze vloeistofdichte vloeren worden gemaakt van 100% hergebruikt pvc, zijn ze ook nog eens milieuvriendelijk. Omdat de vloer goede temperatuur-isolerende eigenschappen heeft, speelt het ook een actieve rol binnen de energiebesparings plannen van uw bedrijf. Het geluid van de recreanten in uw ruimte worden aangenaam gedempt door de geluidsdempende eigenschappen van het pvc. En omdat de vloer vloeistofdicht is, hoeft u niet bang te zijn dat gebruikte schoonmaakmiddelen doorlekken naar andere ruimtes of in de bodem terechtkomen. Uw vloer is in alle opzichten een duurzame bedrijfsvloer.

Onze projecten

Bekijk onze gerelateerde vakantie -recreatieparken projecten: