Saunavloer

Een saunavloer van Ommer Bedrijfsvloeren is de ideale bedrijfsvloer

Duurzaam en groen
Hoogwaardig, gerecycled materiaal
Cradle-to-cradle

Saunavloer

Een saunavloer van Ommer Bedrijfsvloeren is een ideale bedrijfsvloer voor sauna- of wellness-centra, maar zo’n vloer is ook prima geschikt in uw eigen sauna thuis. Saunavloeren moeten uiteraard vloeistofdicht zijn, want er komt regelmatig water op. Ook zijn onze saunavloeren hygiënisch, want ze zijn gemakkelijk en snel te reinigen en te onderhouden.

Onze saunavloer is uiteraard antislip. Zowel in droge als in vochtige toestand is het dan ook veilig werken en recreëren. Met een saunavloer van Ommer Bedrijfsvloeren heeft u gegarandeerd een fraaie, veilige, slijtvaste en bovenal hygiënische vloerafwerking. U hebt er jarenlang plezier van!

Wilt u ook genieten van onze comfortabele en veilige saunavloer?

Onze vloeren bieden veel voordelen. Wij bieden u graag een oplossing voor uw vloer en helpen u hier graag mee verder. Bel direct: 0529-462851 of vul het contactformulier in.

Vraag vrijblijvend een offerte op voor een saunavloer

Ontvang direct een offerte per e-mail!
Binnen 5 minuten een offerte
Binnen 5 minuten een offerte

Bedankt voor uw interesse!

U ontvangt binnen een paar minuten de richtprijs in uw mailbox.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Het team van Ommer Bedrijfsvloeren

Eigenschappen saunavloer

De vloeistofdichte saunavloer bestaat uit tegels van hoogwaardig gerecycled kunststof die over praktisch iedere ondervloer gelegd kunnen worden. De vloer heeft een dikte van 1 cm en wordt met watervaste tweecomponentenlijm op de bestaande ondervloer aangebracht. Door het thermisch en chemisch lassen van de naden ontstaat een 100% vloeistofdichte vloerafwerking, waardoor de vloer naadloos is en er nergens vuil kan achterblijven en ophopen. Zeker in een omgeving met hogere temperaturen en vochtigheid is dat erg belangrijk.
De tegels hebben een formaat van 49 x 49 cm en zijn leverbaar in de kleuren zwart, antraciet, grijs, blauw, bruin en rood. Door een bepaalde kleur lasveter te kiezen, kan de vloer aan het interieur worden aangepast en zijn verrassende combinaties mogelijk. De lasveters zijn in diverse kleuren verkrijgbaar, zoals rood, blauw, geel, groen, lichtgrijs, antraciet en zwart.
Andere eigenschappen zijn: hoge geluids- en warmte-isolatie, ergonomisch, comfortabel en ook nog eens Arbo-verantwoord.

Duurzame topkwaliteit

Ommer Bedrijfsvloeren staat volledig achter het cradle to cradle principe en resten of afval kennen we dan ook niet. Het snij-afval dat overblijft na plaatsing van de saunavloer wordt retour genomen en opnieuw gebruikt om tegels van te maken. Duurzame topkwaliteit dus!