Schoolvloer

Een schoolvloer van Ommer Bedrijfsvloeren verhoogt de werksfeer

Duurzaam en groen
Hoogwaardig, gerecycled materiaal
Cradle-to-cradle

Schoolvloer

Scholieren, studenten en leraren brengen een groot deel van de week door op school. Het is dan wel erg prettig als er een goede werksfeer heerst. Een schoolvloer van Ommer Bedrijfsvloeren kan daar een belangrijke bijdrage aan leveren, want onze schoolvloeren zorgen voor een aangename omgeving en een goede akoestiek.

Onze schoolvloeren zijn ontzettend sterk en extreem slijtvast en daardoor prima bestand tegen de continue belasting door het gewicht en geschuif van schoolmeubilair. We adviseren u wel om te checken of de tafels en stoelen beschermdopjes hebben, want dat voorkomt krassen. Onze vloeren kunnen er wel tegen, maar met krassen ziet uw schoolvloer er uiteraard minder fraai uit. Ook zijn de schoolvloeren gemakkelijk en snel te reinigen en te onderhouden. Met een schoolvloer van Ommer Bedrijfsvloeren heeft u gegarandeerd een fraaie, veilige en bovenal slijtvaste vloerafwerking.

Wilt u ook een veilige schoolvloer?

Onze vloeren bieden veel voordelen. Wij bieden u graag een oplossing voor uw vloer en helpen u hier graag mee verder. Bel direct: 0529-462851 of vul het contactformulier in.

Vraag vrijblijvend een offerte op voor een schoolvloer

Ontvang direct een offerte per e-mail!
Binnen 5 minuten een offerte
Binnen 5 minuten een offerte

Bedankt voor uw interesse!

U ontvangt binnen een paar minuten de richtprijs in uw mailbox.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Het team van Ommer Bedrijfsvloeren

Eigenschappen schoolvloer

De vloeistofdichte schoolvloer bestaat uit tegels van hoogwaardig gerecycled kunststof die over praktisch iedere ondervloer gelegd kunnen worden. De vloer heeft een dikte van 1 cm en wordt met watervaste tweecomponentenlijm op de bestaande ondervloer aangebracht. Door het thermisch en chemisch lassen van de naden ontstaat een 100% vloeistofdichte vloerafwerking.
De tegels hebben een formaat van 49 x 49 cm en zijn leverbaar in de kleuren zwart, antraciet, grijs, blauw, bruin en rood. Door een bepaalde kleur lasveter te kiezen, kan de vloer aan het interieur worden aangepast en zijn verrassende combinaties mogelijk. De lasveters zijn verkrijgbaar in de kleuren rood, blauw, geel, groen, lichtgrijs, antraciet en zwart.

Onze vloeistofdicht schoolvloer is uiteraard antislip. Zowel in droge als in vochtige toestand kunnen de scholieren, studenten en hun leraren veilig werken. Andere belangrijke eigenschappen zijn een hoge geluids- en warmte-isolatie, ergonomisch, comfortabel en ook nog eens Arbo-verantwoord. We plaatsen dan ook regelmatig vloeren in een praktijklokaal van bijvoorbeeld de autotechniek of in opleidingsruimten voor bakkers, horeca of kappers. Ook in de entreehal of toiletgroepen is onze vloeistofdichte schoolvloer een prima keuze. Vanwege de NIET-poreuze kunststof voeg is er geen stankoverlast, want de vloer is gemakkelijk schoon en hygiënisch te houden. De vloeistofdichtheid voldoet bovendien volledig aan de hygiënische voorwaarden van de HACCP (= Hazard Analysis & Critical Control Points) en de voorwaarden voor een VVV, de Verklaring Vloeistofdichte Voorziening.

Voordelen ten opzichte van epoxy of coating vloer:

  • Elastisch (16% rekbaarheid), dus géén scheuren of barsten
  • Géén wacht- of droogtijd
  • Direct belastbaar na montage
  • Antislip, ook als de vloer nat is
  • Eenvoudig schoon te houden
  • NEN normen en keur- en testrapporten

Duurzame topkwaliteit

Ommer Bedrijfsvloeren staat volledig achter het cradle to cradle principe en resten of afval kennen we dan ook niet. Het snij-afval dat overblijft na plaatsing van de schoolvloer wordt retour genomen en opnieuw gebruikt om tegels van te maken. Duurzame topkwaliteit dus!