Slagerijvloer

Een vloeistofdichte slagerijvloer is een ideale bedrijfsvloer voor slagerijen.

Duurzaam en groen
Hoogwaardig, gerecycled materiaal
Cradle-to-cradle

Slagerijvloer

Een vloeistofdichte slagerijvloer van Ommer Bedrijfsvloeren is een ideale bedrijfsvloer voor slagers, zowel voor het winkeldeel als voor de slagerij zelf. Onze slagerijvloer is van hoogwaardige kwaliteit en voldoet aan alle gestelde eisen voor een slagerij.

De vloer is ontzettend sterk en extreem slijtvast en daardoor prima bestand tegen de continue belasting door het gewicht van snijmachines en andere slager-machines. Ook zijn onze vloeren gemakkelijk en snel te reinigen en te onderhouden. Met een slagerijvloer van Ommer Bedrijfsvloeren heeft u gegarandeerd een fraaie, veilige, slijtvaste, hygiënische en bovenal ergonomische vloerafwerking.

Wilt u ook genieten van de HACCP slagerijvloer?

Onze vloeren bieden veel voordelen. Wij bieden u graag een oplossing voor uw vloer en helpen u hier graag mee verder. Bel direct: 0529-462851 of vul het contactformulier in.

Vraag vrijblijvend een offerte op voor een slagerijvloer

Ontvang direct een offerte per e-mail!
Binnen 5 minuten een offerte
Binnen 5 minuten een offerte

Bedankt voor uw interesse!

U ontvangt binnen een paar minuten de richtprijs in uw mailbox.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Het team van Ommer Bedrijfsvloeren

Wat maakt onze slagerijvloer zo bijzonder?

De vloeistofdichte slagerijvloer bestaat uit tegels van hoogwaardig gerecycled kunststof die over praktisch iedere ondervloer gelegd kunnen worden. De vloer wordt met watervaste tweecomponentenlijm op de bestaande ondervloer aangebracht. De voegen worden gelast waardoor er een 100% vloeistofdichte vloerafwerking ontstaat.

De tegels zijn leverbaar in allerlei verschillende kleuren. Namelijk; zwart, antraciet, grijs, blauw, bruin en rood. De voegen zijn ook in kleur te kiezen. Hierdoor kan de vloer aan het interieur worden aangepast en zijn verrassende combinaties mogelijk. De voegen zijn in de volgende kleuren verkrijgbaar; rood, blauw, geel, groen, lichtgrijs, antraciet en zwart. De voegen zijn niet poreus en daardoor heel goed hygiënisch schoon te houden.

Onze vloeistofdichte vloer is uiteraard antislip. Zowel in droge als in vochtige toestand kan uw personeel veilig werken. Andere eigenschappen zijn: hoge geluid- en warmte-isolatie, comfortabel en ook nog eens Arbo-verantwoord. De vloeistofdichtheid voldoet bovendien volledig aan de hygiënische voorwaarden van de HACCP (= Hazard Analysis & Critical Control Points). Het is een richtlijn voor de productie en behandeling van voedsel. Het concept werd geïntroduceerd om voedsel gerelateerde gevaren te identificeren en te vermijden. Het is gebaseerd op de wettelijke eisen voor de voedselindustrie. Alle bedrijven die voedsel produceren, verwerken of vervoeren, moeten zich strikt houden aan de geldende hygiënenormen.

Duurzame topkwaliteit

Ommer Bedrijfsvloeren staat volledig achter het cradle to cradle principe en resten of afval kennen we dan ook niet. Het snij-afval dat overblijft na plaatsing van de bakkerijvloer wordt retour genomen en opnieuw gebruikt om tegels van te maken. Duurzame topkwaliteit dus!

Eigenschappen slagerijvloer

  • Formaat: 49 x 49 cm
  • Dikte: 1 cm
  • Vloeistofdicht
  • Anti-slip (zowel droog als nat)
  • Voldoet aan HACCP-normen
  • Hoogwaardig gerecycled kunststof

Wilt u ook genieten van het comfort van onze slagerijvloer?

Onze vloeren bieden veel voordelen op het gebied van hygiëne. Daarnaast is het erg comfortabel door de ergonomie en we horen ook vaak dat koude voeten verleden tijd zijn op deze werkvloer.

Wij doen ons uiterste best om zo snel mogelijk een oplossing voor uw vloer aan te bieden. We besteden hier veel zorg en aandacht aan. Een afspraak op locatie maken we dan ook graag. Telefonisch zijn we natuurlijk elke werkdag bereikbaar via telefoonnummer 0529 – 462 851. E-mail en contact aanvragen beantwoorden we binnen één werkdag. Vul hiervoor het formulier in of bekijk onze contact pagina voor meer informatie.

Onze projecten

Bekijk onze gerelateerde slagerijvloer projecten: