Stalvloer

Een vloeistofdichte vloer van Ommer Bedrijfsvloeren is een ideale stalvloer

Duurzaam en groen
Hoogwaardig, gerecycled materiaal
Cradle-to-cradle

Stalvloer

Een vloeistofdichte vloer van Ommer Bedrijfsvloeren is een ideale bedrijfsvloer voor de agrarische sector. Onze stalvloer is ontzettend sterk en extreem slijtvast en daardoor prima bestand tegen de continue belasting door het gewicht van apparatuur en voertuigen.

In een stal komt er uiteraard regelmatig vervuiling op de vloer. Geen enkel probleem! Onze stalvloer is bestand tegen alle soorten vervuiling en het kunststof neemt bovendien geen geur aan. Ook zijn de vloeren gemakkelijk en snel te reinigen en te onderhouden. Met een stalvloer van Ommer Bedrijfsvloeren heeft u gegarandeerd een slijtvaste en slagvaste vloerafwerking, waar u jarenlang plezier aan beleeft.

Wilt u ook zo’n praktische stalvloer?

Onze vloeren bieden veel voordelen. Wij bieden u graag een oplossing voor uw vloer en helpen u hier graag mee verder. Bel direct: 0529-462851 of vul het contactformulier in.

Vraag vrijblijvend een offerte op voor een stalvloer

Ontvang direct een offerte per e-mail!
Binnen 5 minuten een offerte
Binnen 5 minuten een offerte

Bedankt voor uw interesse!

U ontvangt binnen een paar minuten de richtprijs in uw mailbox.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Het team van Ommer Bedrijfsvloeren

Eigenschappen stalvloer

De vloeistofdichte stalvloer bestaat uit tegels van hoogwaardig gerecycled kunststof die over praktisch iedere ondervloer gelegd kunnen worden. De vloer heeft een dikte van 1 cm en wordt met watervaste tweecomponentenlijm op de bestaande ondervloer aangebracht. Door het thermisch en chemisch lassen van de naden ontstaat een 100% vloeistofdichte vloerafwerking.
De tegels hebben een formaat van 49 x 49 cm en zijn leverbaar in de kleuren zwart, antraciet, grijs, blauw, bruin en rood. Door een bepaalde kleur lasveter te kiezen, kan de vloer aan het interieur worden aangepast en zijn verrassende combinaties mogelijk. De lasveters zijn verkrijgbaar in de kleuren rood, blauw, geel, groen, lichtgrijs, antraciet en zwart.

Onze vloeistofdichte stalvloer is uiteraard antislip. Zowel in droge als in vochtige toestand kunt u veilig werken in de melkput, de melkrobotruimte of welke plek in de stal dan ook. Andere eigenschappen zijn: hoge geluids- en warmte-isolatie, ergonomisch, comfortabel en ook nog eens Arbo-verantwoord. De vloeistofdichtheid voldoet bovendien volledig aan de hygiënische voorwaarden van de HACCP (= Hazard Analysis & Critical Control Points) en de voorwaarden voor een VVV, de Verklaring Vloeistofdichte Voorziening.

Voordelen ten opzichte van epoxy of coating vloer:

  • Elastisch (16% rekbaarheid), dus géén scheuren of barsten
  • Géén wacht- of droogtijd
  • Direct belastbaar na montage
  • Antislip, ook als de vloer nat is
  • Eenvoudig schoon te houden
  • NEN normen en keur- en testrapporten

Duurzame topkwaliteit

Ommer Bedrijfsvloeren staat volledig achter het cradle to cradle principe en resten of afval kennen we dan ook niet. Het snij-afval dat overblijft na plaatsing van de stalvloer wordt retour genomen en opnieuw gebruikt om tegels van te maken. Duurzame topkwaliteit dus!