Werkplaatsvloer

Een werkplaatsvloer van Ommer Bedrijfsvloeren is de ideale bedrijfsvloer

Duurzaam en groen
Hoogwaardig, gerecycled materiaal
Cradle-to-cradle

Werkplaatsvloer

De vloer van een werkplaats wordt zeer intensief gebruikt en moet dan ook tegen een stootje kunnen. Zware machines en installaties staan te draaien, te trillen of ze worden verschoven. Heftrucks en andere voertuigen rijden heen en weer. In een werkplaats komt er bij het onderhoud van machines weleens olie of vet op de vloer. Geen probleem!

Onze werkplaatsvloer is bestand tegen vet, olie, loog, zuren en andere chemische stoffen en neemt bovendien geen geur aan. Een vloeistofdichte werkplaatsvloer van Ommer Bedrijfsvloeren is onder al die zware omstandigheden een ideale en veilige bedrijfsvloer. Met onze werkplaatsvloer heeft u gegarandeerd een fraaie, veilige en bovenal slijtvaste vloerafwerking.

Op zoek naar een goede en veilige werkplaatsvloer?

Onze vloeren bieden veel voordelen. Wij bieden u graag een oplossing voor uw vloer en helpen u hier graag mee verder. Bel direct: 0529-462851 of vul het contactformulier in.

Vraag vrijblijvend een offerte op voor een werkplaatsvloer

Ontvang direct een offerte per e-mail!
Binnen 5 minuten een offerte
Binnen 5 minuten een offerte

Bedankt voor uw interesse!

U ontvangt binnen een paar minuten de richtprijs in uw mailbox.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Het team van Ommer Bedrijfsvloeren

Eigenschappen werkplaatsvloer

De vloeistofdichte werkplaatsvloer bestaat uit tegels van hoogwaardig gerecycled kunststof die we over praktisch iedere ondervloer kunnen leggen. De vloer heeft een dikte van 1 cm en wordt met watervaste tweecomponentenlijm op de bestaande ondervloer aangebracht. Door het thermisch en chemisch lassen van de naden ontstaat een 100% vloeistofdichte vloerafwerking.

De tegels hebben een formaat van 49 x 49 cm en zijn leverbaar in de kleuren zwart, antraciet, grijs, blauw, bruin en rood. Door een bepaalde kleur las veter te kiezen, kan de vloer aan het interieur worden aangepast en zijn verrassende combinaties mogelijk. De las veters zijn in diverse kleuren verkrijgbaar, zoals rood, blauw, geel, groen, lichtgrijs, antraciet en zwart.

Duurzame topkwaliteit

Ommer Bedrijfsvloeren staat volledig achter het cradle to cradle principe en resten of afval kennen we dan ook niet. Het snij-afval dat overblijft na plaatsing van de werkplaatsvloer wordt retour genomen en opnieuw gebruikt om tegels van te maken. Duurzame topkwaliteit dus!

Onze vloeistofdichte werkplaatsvloer is uiteraard antislip. Zowel in droge als in vochtige toestand kan uw personeel veilig werken. Andere eigenschappen zijn: hoge geluid- en warmte-isolatie, ergonomisch, comfortabel, veilig en ook nog eens Arbo-verantwoord. De vloeistofdichtheid voldoet bovendien volledig aan de voorwaarden voor een VVV, de Verklaring Vloeistofdichte Voorziening.